Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weatherby

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzeltem, mi lenne ha Mesterházy naplót vezetne. Mi lenne, ha elhagyná és én azt megtalálnám...2009. november 20.Feri és Ildi felkértek miniszterelnök-jelöltnek. Bár az asszony nem kifejezetten örül neki -lúzernek nevezett- de én még gondolkodom rajta, ugyanis a feltételük az,…..
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
weatherby 2010.03.09 18:19:49
@greg1749:
Varga István a Shell Magyarország volt vezérigazgatója, előtte ez a cég a magyar INTERAG volt. Tessék megnézni, melyik "cég" át möötte, s kik voltak az alkalmazottak! Utána rá teccik jönni ki a pasas, s mi a múltja.
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
weatherby 2010.02.26 15:08:16
Válasszuk ketté a dolgokat!
1. Az, hogy itt, Sávolyon, s egyáltalán Magyarországon gazdaságosan /ez alatt össznemzeti megtérülésben gondolkodva/ működtethető e egy ilyen pálya, az profi vizsgálat tárgya, én ehhez a részhez nem szólok hozzá, nincs elég infóm. A Forma 1 Mogyoród intő példa, sohasem volt gazdaságos.
2. A csaknem egyedüli oknyomozó újságíró felvetett egy Magyarországon nem egyedi esetet, a homályos, több szintet és rendszert átszövő, korrupció gyanús ügyet. Nem kell mindjárt ide-oda csapongani kérem, a kommentelőket.
Inkább nézzük a tényeket: feltételezem, hogy a tisztelt újságíró minden szavát alá tudja támasztani. Azaz, látva a BKV, Honvédelmi Min. stsb. ügyeit, s ezek csak a jéghegy tetejét jelentik, azt gondolom, remélem és várom, hogy van az országban egy , legalább egy tisztakezű ügyész, aki van olyan pozícióban, hogy teljes erővel utána nézet az ügynek. Az időhorizonttal sincs gond. Ha valóban bűncselekmény kapcsolódik a dologhoz (MFB, stb. furcsa támogatások, stb.) akkor hiába írják alá, fizetik ki a pénzt, az visszakövetelhető lesz, az érintettek meg börtönbe. Tehát mindenképpen megér egy "misét", én kíváncsi lennék az újságíró, Bodoky úr helyében a magyar ügyészség, s igen, a vezető pártok! gazdasági referenseinek határozott véleményére ez ügyben. Ha nincs bűncselekmény, pl. vesztegetés a hivatalnokok esetében, akkor jön, az, hogy megtérül, nem térül.
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..
A Hunvald-ügy legújabb állomásaként a Nemzeti Nyomozó Iroda több személyautót és egy repülőgépet is lefoglalt a nyomozás részeként. Úgy tűnik azonban, hogy a nyomozás terebélyesedni látszik, ugyanis a lefoglalások sorozata korántsem ért véget. A Nemzeti Nyomozó Iroda…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
weatherby 2009.09.03 13:25:35
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Ebben a sztoriban van rocker, de még mindig nincs fesztiválos szakításunk.  A kép innen Íme néhány sztori:1. Egyetemistaként megismerkedtem egy gyönyörű, hosszú hajú, kisportolt testű rocker sráccal. A kezdeti hév után a közös tevékenységeink nagy része…..
weatherby 2009.08.11 15:30:38
Begördült az első belga busz Budapestre. A nyár folyamán még 31 társa követi. Éjszaka megérkezett az első használt csuklós Belgiumból, értesültünk a BKV közleményéből. A közlekedési cég képeket is küldött, ezek lentebb láthatók. A korszerű, alacsony padlós jármű…..
Herceghalom az enyém! - hirdetik napok óta óriásplakátok szerte a fővárosban, s buzdítanak a http://rudolfherceg.blog.hu olvasására. A sztori szerint Ebreheim Somoskay Rudolph Miksa, azaz Rudolf herceg nagyapja a háború után emigrált Argentínába, birtokaikat pedig államosították.…..
weatherby 2009.06.04 16:50:55
@Vincenzo90:
Ráéreztél, a Talentis "tudás" program gazemberei /kaliforniai szintű sziliciumvölgyet igérve/ az első lépést megvalósították már itt, új, gettó típusú lakótelep már kész van.
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
"Az Aquifexet a Meinl Bank hozta az együttműködésbe azzal, hogy ők majd előkészítik a projekteket. Minden banknak sok offshore cége van, különösen a balkáni ügyletekhez" - nyilatkozta Kocsis István az MVM-ügyben érintett egyik offshore cégről az Indexnek. Kocsis volt…..
weatherby 2009.04.02 14:27:36
Az index és a Népszabadság is külön cikket szentelt Gyurcsány lehetséges utódainak, és Tóta W. Árpád is türelmetlen, neveket akar hallani. A Konzervatórium most összegyűjtötte a modern magyar baloldal húsz legjobb potenciális miniszterelnök-jelöltjét, a legjobbak legjobbjai,…..
Citroen Kacsa, Mini, Renault R4, Volkswagen Bogár, Mercedes G-osztály – tudják mi közös bennük? Valamennyien egy kis kasztba tartoznak, a harminc éven túl azonos műszaki alapokra gyártott autókéba. Igen, a G-osztály is túllépte az autómatuzsálemi kort, első példányai…..
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
A múltkori hatvanas évekbeli útleírás annyira sok olvasót és posztolót eredményezett, hogy apósom úgy döntött: megírja a Čezetával tett második túráját is. Következzen az írás, olvassák szeretettel. A szerző Massányi Aurél.Olyan jól sikerült egy korábbi, 1964. évi…..
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..