Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PlázaMax

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a célja ennek a póker blognak? Freeroll? Bankroll Management? Pénz?Sok minden járt a fejemben, amikor elindítottam. Kezdő pókeres és kezdő blogger is voltam egyben. A kezdő pókeres szint nem változott, de a tudás ami mögötte van már figyelemre méltó. A blogolás egy szakma, ott…..
    Tippek a kiválasztáshoz Elsősorban a méretét kell meghatároznia, ha gyermekek részére szeretné megvásárolni, akkor elegendő egy kisebb méretű modell. Ha Ön is szeretné élvezni a trambulinozás adta élvezetet, akkor mindenképp a nagyobb méretű trambulinok közül választania. Vizsgálja meg a…..
A kerti szerszámosházak tökéletes megoldást biztosítanak szerszámaink, eszközeink, kerti bútoraink biztonságos tárolására. Egyes típusok kétszárnyú ajtóval rendelkeznek, amely a…..
Kreatív Kert Raklap a kertben 2019.07.13 17:10:39
 Raklap a kertben   A raklap bútor népszerű megoldás és viszonylag könnyen be is szerezhetjük valamint az ára is kedvező. Az ülőgarnitúra mellett készíthetünk raklapból kerítést, virágtartót vagy grill asztalkát is. Íme néhány ötlet amivel feldobhatjuk a kertet:  ..
Először egy kicsit a történelemről. A masszázsfotelek első ízben voltak elérhetők az 1980-as évek végén. Úgy fejlesztették ki, hogy utánozzák az igazi masszőr által használt…..
PlázaMax Blog Kerti grillezés 2020.07.21 20:13:40
Tehát úgy döntöttél, hogy el akarod kezdeni a grillezést. Mi több, elvégezted kutatást és úgy döntöttél, hogy a faszenes grillsütő a megfelelő típusú grill a számodra.…..
A kertben van a legjobb ülőhely, amely felhívja a vendégeket, hogy üljenek le, lazítsanak és csak élvezzék a pillanatot. Egy vagy két kerti pad pontosan ezt a hatást éri el. Kerti padokat szinte bárhol…..
    Sok ember sokat aggódik, amikor a növényükről kell gondoskodniuk. A szobanövények esetében nem kell aggódni, csak néhány szempontot kell figyelembe venni. 1. Öntözés Minden kertben kötelező egy locsolókanna. A megfelelő öntözés biztosítása érdekében ajánlatos keskeny kifolyóval rendelkező…..
PlázaMax Blog Kerti szökőkutak 2020.07.19 18:42:33
A kerti szökőkutak különleges hangulatot adnak minden környezetnek. Szépségük van, nézni és hallgatni az óvatosan fröccsenő víz hangjait nagyszerű módja annak, hogy félrehúzzuk a napi…..
Első ízben került megrendezésre Németország fővárosában Premier League forduló. Jó ötletnek bizonyul a sportág népszerűsítése, hiszen a német publikumra sem lehetett panasz. Michael Smith vs Simon Whitlock Két veretlen játékos csapott össze nyitányként. Érdekes, hogy a Premier League indulása…..
Hosszú idő után újra összecsapott a két szerencsi biliárdfenomén: bár a péntek esti mérkőzés igencsak nyáreleji formát mutatott. Az eddigiektől eltérően a frémek rövid elemzését is mellékeljük az eredmény mellett.Az első partiban az elméletileg kipihent Lacika…..
Szia Kocsmasportoló! Beindultunk 2011.11.18 13:12:00
Mostantól a tiéd vagyunk. Persze az oldalt folyamatosan fejlesztjük, változtatások mindig lesznek, de már regisztrálhatsz, rendelhetsz és kérdezhetsz. Egy valamit tudnod kell: velünk nyugodt lehetsz. Komoly háttérrel dolgozunk, de lazák és jó fejek vagyunk, akár csak a vevőink.…..
BiliárdBlog Egy Kis Történet.. 2012.03.12 13:21:00
Története  Név  A név eredete nem egyértelmű. Egy történet a biliárd és a dákó (angolul cue stick) szavak eredetét is magyarázhatja: az angol pénzkölcsönző, Bill Kew 1550-ben állítólag egy yard hosszúságú faütővel a padlón golyókat ütögetett ide-oda. Ebből…..
Tegyük fel, hogy kerti design-ban utazunk, vagyis tökéletes, mintaszerű kertet álmodunk és építünk. A szép pázsit, az ízléses virágágyások, a szépen kialakított kacskaringós ösvény és miegymás után azonban egyszer eljutunk arra a pontra, mikor már elfogynak a hagyományos…..