Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kupidó

21 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Képviselő Funky blog számos egyéb ok mellett elsősorban azért jött ám létre, hogy hűen dokumentálja Gyurcsány Ferenc jó tulajdonságait. Gyurcsány színészi kvalitásaira Szily László egyszer már felhívta a figyelmet, amikor a miniszterelnök úr egy viszonylag egyszerű…..
Rágalmazás miatt büntetőjogi feljelentést tett Pálffy István Friderikusz Sándor ellen - írja a Blikk. A pirospozsgás arcú Pálffyt Friderikusz könyvének állításai háborították fel, miszerint a Tv2-s időszakában rendszeresen illuminált állapotban vezette a Jó estét,…..
A bőrrák diagnosztikáját eddig a biopszia határozta meg. Mintát vesznek az elváltozásból és azt elemzik szövettanilag. Most a Vanderbilt orvosi központ más technikát dolgozott ki, ugyanis a diagnózis arra épül, a fény hogyan gyengül, miközben a bőrlézión áthalad.A riportban…..
MELEG Barátok hol vagytok? 2008.12.28 15:46:00
Drága barátaim! Hol vagytok? Nagyon nagy szükségem van rátok!Szükségem van az ölelésetekre. A simogatásotokra. Azt akarom, hogy addig öleljetek, amíg ki nem megy belőlem ez a szörnyű eseménynek az emléke.Ma voltam dolgozni. Azt gondoltam, hogy a munka mellett nem lesz időm gondolni…..
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és eszeveszetten jó újévet kívánok! Brian a nyolcvankettedik prédapasival csillapít fájdalmat. Így van, semmit sem jelentenek neki, csak fájdalomcsillapítók. Brian nagyon kivan, a Ted és Emm páros ezzel ellentétben nagyon boldog, jól működik a…..
MELEG SOHA TÖBBÉ SZEXET!!! 2008.12.26 10:13:00
Sziasztok.Először is elnézést kérek a rendszes olvasóimtól, hogy ekkora szünetet tartottam az írásban, de költözködtem.Nagyon sok dolog történt az elmult időszakban amíről írhatnék, de a legfontosabb amit mindenképpen le kell írnom, az első randim az új lakásban.A címet ami…..
MELEG szép az élet 2008.10.07 19:49:00
Sziasztok. nehari, hogy eddig nem írtam, de mostanság nagyon sokat dolgozom...Most is csak egy gyors helyzetjelentésre ugrottam be. Itt vagyok a barátaimmal és iszunk mint a teve aki egy hét után jut vízhez a sivatagban. kicsit már részeg is vagyok. Egy a lényeg: élvezzétek az…..
MELEG KÁBÍTÓSZERES MELEGEK 2008.09.22 18:15:00
Sziasztok.Sajnos rossz hírekből ma kijutott elég...Meghalt az egyik beosztottam édesapja. Az autóban ült a fia mellett mikor a szívéhez kapott. A kiérkező mentősök több órán keresztül próbálták meg újra éleszteni, de sajnos nem sikerült. Meghalt. Még csak 55 éves sem volt. A…..
sziasztok Képzeljétek. Új chatet találtam az interneten. Talán valamelyik szeretőmtől lestem a linkjét... Nagyon kedves kis közzösséget találtam ott. Természetesen biztos, hogy minegyikőjüknek vannak hibáik, de hát kinek nincs... Próbáltam jellemezni magunkat magamban:…..
MELEG ÚJRA ITT... 2008.09.08 22:00:00
SZIASZTOK. Elnézést minden kedves olvasómtól, de mostanában nagyon sok dolgom volt. A kaposvári fiú akiről utoljára meséltem, mondhatni nagyon érdekes személyiség. Gyermekkorát egy állami gyermekotthonban töltötte Debrecen környékén. Most jelenleg Kaposváron él…..
MELEG EGY FÉRFI GONDOLATAI 2008.08.28 18:11:00
Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért: Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: ?Mire gondolsz, drágám?? Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy 30 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem…..
MELEG megváltozott az MSN címem 2008.08.24 15:21:00
Sziasztok! Mivel sokan kerestetek meg különböző kérésekkel, és persze tanácsokkal is, ezért itt teszem közzé az új MSN címem. Ha van időm bejelentkezem és szívesen segítek bárkinek bármiben. vegyétek fel a partner listátokra.melegkupido@hotmail.compuszi...
szisztok. Tegnap este elhívott egy meleg fiú kaposvárra randizni...Mivel úgy gondolom, hogy barátokat szerezni sosem késő, így elmentem a randira. Majdnem hülyét csinált belőlem. Mikor oda értem, azt írta SMSben, hogy találkozzunk holnap... Egy sms-emből azt olvasta ki,…..
SZIASZTOK.Bocsika, hogy nem jelentkeztem az elmult pár napban, de nagyon sok volt a dolgom. Ami igatából csak félig igaz, mert amikor ráértem volna írni, inkább játszottam egy játékos oldalon, amit nem biztos, hogy ide lelehet írni a nevét. Valami hazafoglaló féle. :) És ott…..
MELEG Azok a bizonyos nehéz napok. 2008.08.14 20:53:45
sziasztok.Mielőtt valaki azt gondolná, hogy csak a nőknek és az aranyeres buziknak van az nagyot tévad! A fönökömnek is többek között megjöttek a nehéz napjai. Minket baszogat akik rendesen dolgozunk. Nyűgős, mint a fogfájós gyerek. A szegény koléganő még a sírást is elkezdte,…..
Sziasztok. Ma nagyon furcsa dologgal szembesültem. Tudtam, hogy vannak nők és férfiak is akik a megélhetőségükért pénzért szexelnek. Őket nem is tudom elitélni ezért. De ha valaki azért szexel, hogy a munkáltatójának több milliós üzletet csináljon!? Ez azért kicsit…..
...MERT A TAKARÓMAT ÉN ILYENKOR A FEJEMRE HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚZOM!Még nem a maradék eszem hagyott el, csak az egyik beosztottam kezdett ki velem. És ettől van ilyen jó a kedvem. Egy fiatal cigány fiúról van szó. Nagyon jó képü izmos teste van. Ma megjegyezte, hogy szeretne…..
Sziasztok.Ma már másodszor jelentkezem. Persze alapos indokkal!!!Miért kell minden kedves ismerősömnek elmagyarázni, hogy szexeljen annyit amennyit jólesik, akkor amikor csak akarja és azzal akivel csak jól esik!!!Fiúk és Lányok!!!Ez az egyetlen életünk van!!! Mindenki használja ki!…..
Sex és Budapest A biszexualitás 2008.08.02 03:23:00
 Ma egy film kapcsán szóba jött a biszexualitás. Így tömören megfogalmazva! Ugye mindenki tudja mit jelent! Remélem! Szóval! Épp a filmet néztem, amikor is eszembe jutott, hogy ma erről írjak. Mi a biszexualitás? Egyfajta ingatag állapot? Vagy a hedonizmus tetőfoka? Több embert…..
Sziasztok.Az éjszakám kicsit mozgalmas volt... :)Öt orgazmus, két sráctól.Nem tudom, hogy miért csináltam. Még mindig a JANIKÁBA vagyok szerelmes. Mire volt jó ez a két pasi?! Nem tudok magamnak válaszolni. Talán így gyógyítom a szerelmi bánatom? De miért nem jelentkezett még…..
...Csak az a baj, hogy meleg nyári napok után mindig jön a vihar. Most úgy érzem, hogy vihar ekőtti csend van.JANIKA nem jelentkezett. Pedig írtam neki SMS-t. Lehet, hogy elijesztettem? Nem tudom, hogy mit tegyek. Csak reménykedni tudok, hogy sok a dolga és azért nem ír... Talán majd…..
...DE AZ A KENYÉR LEGALÁBB EGY HÓNAPOS LEGYEN, HOGY BETÖRJÖN ANNAK AZ EMBERNEK A FEJE!!!Sziasztok!Ne haragudjatok, hogy ilyen idétlen idézettel kezdtem a mai bejegyzésem, de ma bebízonyította a vezető koléga, hogy nem indok nélkül utálom. Az az ember aki spicliskedik a másikról, az…..
Sziasztok.Ebben a pillanatban ment el tőlem az a srác akiről napok óta mesélek (JANIKA) és napok óta nem tudok miatta aludni.Nem tudtam tovább várni és elmondtam neki, hogy meleg vagyok. Még csak meg sem lepődött. az érzéseimet még nem mertem elmondani neki. Nem akartam…..
MELEG Új nap, új kihívások... 2008.08.05 18:52:00
Ha azt hittem, hogy a tegnapi napomnál nem lehet rosszabb akkor kurva nagyott tévedtem...A reggeli eligazításon kiakasztott az egyik beosztottam... A fönökeimnek elment az esze és úgy gondolták, hogy ha ők már egyszer hűlyének születtek (vagy legalábbis ahoz közeli állapotban) akkor…..
MELEG Ennek a napnak is vége. 2008.08.04 18:24:02
sziasztok. No nem azért mondom, hogy panaszkodjak, de ez a napom is elég szar volt...Reggel dolgozni menni három nap "pihenő" után kicsit kurva szar volt. A pihenőt azért írtam idézőjelben mert a három napom is kemény volt a maga nemében.Reggel még fáradt voltam a…..