Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kismandoki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arthur Melo megérkezett az éjszaka Torinóba a ma reggeli orvosi vizsgálat előtt, míg Miralem Pjanić várhatóan Barcelonában fog átesni az orvosi vizsgálatokon ugyancsak vasárnap. A brazil középpályás szombat este magánrepülővel megérkezett a torinói Caselle repülőtérre. A spanyol Sport értesülései…..
A Juventus mestere, Maurizio Sarri elégedett volt csapatával, amely az 53. perctől, Douglas Costa beállásától kezdve a gólokat is elkezdte gyártani, s különös örömre adott okot, hogy Gonzalo Higuaín is betalált, Cristiano Ronaldo pedig góllal és gólpasszal segítette a csapatát. „Olyan meccset…..
Kismandoki 2020.06.27 15:55:50
@JuventusFanatikus: Köszönöm a jó tanácsot, a dühöngőben nem jártam még :)
@Andras74: Az igaz, hogy nem, viszont Ő pont arra a posztra jönne amire nekünk nincs igazából megfelelő játékos. Az Intert meg mindig szuper érzés legyőzni :D
@del pipi: Ezzel teljesen egyet értek, nem mindenki passzol minden csapathoz de, azon a poszton ritka a nagyon jó játékos mint a fehér holló és az a 45 millió is korrekt érte szerintem :)
Kismandoki 2020.06.27 16:03:06
@Marvin88: Végül is akkor elmondhatjuk szezon végén, hogy az Inter nagy költekezése ellnére is bajnokságot nyerünk átlagos vagy alatti kiöregedett játékosokkal :D