Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gegeki

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Karaktergyilkosság 2020.07.18 06:06:00
A ballibant újbeszél egyik gyakori új szava a "karaktergyilkosság" szó. Jelentése: valaki kritizálja egy ballib politikus, megmondóember, neves személyiség életét, működését, tevékenységét. A ballib eszme szerint ugyanis ballibet nem szabad kritizálni. Ez ugyanis nem "európai" magatartás.…..
Két hete folyamatosak a tüntetések Bulgáriában, elsősorban a fővárosban. Jellemzően 2-5 ezer ember vesz részt rajtuk. A háttér: mára szinte polgárháborússá vált viszony a köztársasági elnök és a miniszterelnök között. A bolgár köztársasági elnök szerepe a magyaréhoz hasonló, azaz nem ő az…..
Vicces írásra készülök, régóta szeretném megírni a bolgár rendszerváltozás utáni történelmet magyarul, szó szerint magyarul, azaz magyar személyekkel, magyar pártokkal. Igyekszem nem adni erőltetett párhuzamokat, azt hiszem, ez sikerült is nagyrészt. * Az első szabad választáson 1990-ben…..
bircahang Bombára 2020.07.11 06:06:00
Pogátsa Zoltán egyik hobbija időnként megtrollkodni az ATV-t, s általában Bombera Krisztina a célpont, az ATV kiemelten buta szőke libája (nem mert minden ATV-s szőke liba buta, pl. Krug Emília egyáltalán nem buta). A módszer: az általános orbánozós légkörben Pogátsa hirtelen bedobja, hogy…..
gegeki 2020.07.12 06:37:45
@MAXVAL bircaman közíró: Szerencsére a nyugati kisember nemsokára fellélegezhet, amikor a liberális térdet és annak gazdáját földbedöngöli a természetes jót képviselő baráti népek segítségével.
bircahang A pedofilbotrány 2020.07.12 06:06:00
A kis magyar pedofilbotrány. Magyar diplomata pedofilnek bizonyult, bár ő maga nem akciózott, csak tiltott képanyagokat gyűjtött, részt véve a sok pedofil önsegélyező hálózat valamelyikében. Aki ismer pedofil embereket, az jól tudja, a pedofilek nagy többsége saját magát betegnek tekinti, ezért…..
Gondolom Gulyás évadzáró humoros számnak szánta ezt a beszélgetést, engem egy Monty Python számra emlékeztetett. Párszor úgy tűnt, Gulyás nehezen fogja vissza a röhögési ingerét. Szóval adott pár szélsőbalos ember, akik szeretnék megismételni kb. Lenint, azért csak "kb.", mert láthatólag abban…..
bircahang Az is nagytőke, Mérce! 2020.07.09 06:06:00
Az mondja a Mérce, hogy "A roppant hatalmú, társadalmi folyamatokat, választásokat is befolyásoló cég néhány másik cég döntése alapján határozza meg, hogy mit tol felhasználók milliárdjainak az arcába, úgy, hogy az érintett cégek vezetőit, vagy a tulajdonosokat, akiknek érdekében cselekednek, senki…..
bircahang Iskolai erőszak 2020.07.07 06:06:00
A liberális konszenzus szerint az erőszakért mindenki felelős, az erőszaktevő környezete, a rokonsága, a szomszédok, az egész város, meg mindenki aki létezik a bolygón, egyetlen ember nem felelős: maga az erőszaktevő. Ő ugyanis áldozat, tehát az erőszaktevő által megvert emberrel azonos módon…..
bircahang Döbbennek a ballibantak 2020.07.05 06:06:00
A ballib 24.hu lerombol egy gondosan épített balos narratívát egyik múlt heti cikkükben. A legkeményebb ballib tábor szerint ugyanis a Fidesz sikerének a titka a következő, a Fideszre a következők szavaznak: magyarul nem is beszélő határontúliak, hálából a nyugdíjért, gettócigányok, mert…..
bircahang Amikor komcsi voltam 2020.07.04 06:06:00
Életem egy szakaszában, 1984-1985 között kommunista voltam. Akkor is rendszerellenes módon persze, pl. a KISZ-nek sose voltam tagja. Direkt nem léptem be. Tulajdonképpen egyetlen ember hatására lettem kommunista, az ember neve George Orwell. Az Orwellt felületesen ismerők azt hiszik róla, ő…..
Sokszor írtam már Kubáról, ahová 12 évesen kerültem ki, s pár nappal 19 éves születésnapom után távoztam, összesen valamivel több mint 6 évet élve le ott. (Közben minden nyarat Magyarországon töltöttem.) A mostani liberális-progresszív kultúracenzúra módszere Kubában már akkor, a 80-as években…..
bircahang Az Indexről 2020.07.01 06:06:00
Annak idején az Index úgy indult, hogy az Internettó szerkesztőségének egy része fellázadt a cég külföldi tulajdonosa ellen, s kiszakadva onnan új honlapot hoztak létre. Azért lázadtak fel, mert nem akarták követni a tulajdonos irányvonalát. Az Index sose volt független, ezt húzzuk alá.…..
bircahang YouTube cenzúra 2020.06.30 06:06:00
Néhány közérdekű infó, amit a nem tapasztalt felhasználók nem tudhatnak. A három legnagyobb liberális internet cégcsoport cenzúrázási technikája más és más. Azért kell így írni, hogy "legnagyobb liberális", mert ma már - hála Istennek - a kínai cégek is bekerültek a legnagyobb netes cégek…..
bircahang Hogyan buliztunk? 2020.06.29 06:06:00
Hogyan buliztunk a 80-as években? Az akkori későkamasz és fiatalfelnőtt nemzedék, nagyjából 16-25. de inkább 18-22 között Előrebocsátom: sose voltam egy nagy bulizós ember, azaz valószínűleg az én visszaemlékezéseim nem tipikusak. A bulizás célja alapvetően valaminek a megünneplése, esetleg…..
bircahang A legnagyobb ünnep 2020.06.28 06:06:00
Minden kultúrában van valamilyen ünnep, mely a legfontosabb egy ember életében. Magyarországon ez talán a házasság. A házasság számít a legsordöntőbbnek, hagyományosan nagyobb ünnepléssel jár, mint a gyerekszületés, a diplomázás. S a mostani házasodás elleni hullám még csak növeli is a házasság…..
bircahang Idősebb munkavállalók 2020.06.27 06:06:00
Ami pozitív folyamat Kelet-Európában, hogy elkezdték értékelni az idős munkakeresőket. Korábban az volt, hogy 29 éves kor volt a felső határ, s idősebbet csak akkor, ha senki sincs 30 alatt. Ma mér sok helyen rádöbbentek, a fiatalra nem lehet számítani, mert: még pezseg benne a vér,…..
Amerikában orvos- és ügyvéd-diktatúra van. Mindenki köteles valamiben beteg lenni. Ha pl. a kisgyerek aktív, szeret az udvaron játszani, azonnal rámondják: hiperaktív. S felírnak neki egy zsák gyógyszert. Ha meg a kisgyerek passzív, szeret a szobában üldögélni, azonnal rámondják:…..