Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Webex fan

21 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó hír - bár még 2023 végéről származik - hogy most már a Cisco Room Bar Pro, mint a legújabb eszköz a portfólióban, is átesett a minősítésén, és hivatalosan is Microsoft Teams Room (MTR) certified lett. Az ezt bizonyító lista itt…..
Végül nem írtam még hosszabb címet azzal a kiegészítéssel, hogy ebben a formában, mert akkor rögtön többesszámba is kerülhetne a buszjárat szó, és a 115-ös mellett a 109-est is búcsúztatnám. De nem, ez a poszt csak a 115-ös járat nekrológja!..
I Love You So Kerüld az árnyat 2023.02.22 13:10:26
George Harrison: Beware Of Darkness. George 1970-es látomása aktuálisabbnak tetszik ma, mint valaha. Zenei élményként lenyűgöző Harrison harmóniamenete, ami a bevezető H-dúrról az első szövegsor elején teljesen váratlanul G7-re bukik, onnan néhány ütemen belül gisz-mollra, azután cisz-mollra…..
A Cisco tárgyalótermi eszközöknél évek óta elérhető a vezetéknélküli tartalommegosztás, vagy -vetítés lehetősége, ezt ma legmagasabb fokon a Webex alkalmazás csinálja, ami on-prem és felhős eszközökkel is működik, és a tartalommegosztás mellett kontrollálni is tudja az eszközt. Lehetőség van vele…..
A Cisco a Barcelonában megrendezett ISE konferencián bejelentette a Webex Room család legújabb tagját a Room Bar-t. Az új eszköz a népszerű Webex Room USB/Mini kategóriában teszi elérhetővé azokat a funkciókat, amik korábban csak a nagyobb Webex Room Kit-nél és attól felfelé voltak jellemzőek.…..
A Webex Meetings-et és a Webex Webinart nem kell bemutatni, mindkettőben kitűnő megbeszéléseket és eseményeket lehet tartani. Azonban ha a cégünk igazi rendezvényt szeretne, aminek van programja, ebben a programban esetleg párhuzamosan zajlanak az előadások, regisztrálni lehet a résztvevőket, az…..
A Webex mint kommunikációs platform rendkívül jól alkalmazható távoktatásra, hiszen nemcsak a távoktatáshoz való virtuális web- és videókonferencia lehetőséget nyújt, hanem rendelkezik hardveres videókonferencia eszközökkel is. A Webex videókonferencia eszközökkel professzionális kép és hangminőség…..
A koronavírus-járvány második évének végéhez közeledve biztossá vált, hogy a hibrid munkavégzés még egy ideig velünk marad. A távmunka lehetősége a kezdeti kényszermegoldásból új normává vált, miközben a tapasztalatok és a kutatások azt mutatják, hogy a személyes irodai jelenlét teljes hiánya rontja…..
Egy ideje már elérhető a megújult Webex Events, de többször tapasztaltam, hogy sokan még a hagyományosat használják, ezért gondoltam érdemes összeszedni miért is előnyös az újra áttérni, milyen előnyöket kínál. Ezen előnyök egy része közös a Meetings-szel, sok funkció onnan ismerős, vagy ott is…..
Prágában járva mindig elgondolkoztam azon, hogy kellene egyet hajózni a Moldván. Például ezzel az 1940-ben épült lapátkerekes gőzössel. A gőzös most augusztusban ugyan nem jött össze, de a hajózás igen, a Vyšehrad sziklái alatt áthaladó szakaszon ugyanis nem járt a villamos, viszont Výtoň megálló…..
Ma már mind a sima Webex megbeszéléseket (Webex Meetings), mind a Webexes eseményeket (Webex Events) lehet népszerű platformon streamelni. Amennyiben elsőre nem jelenne a megfelelő gomb, a szolgáltatást engedélyezni kell. Ezt két helyen kell megtenni, globálisan a Webex meeting site általános…..
Az elmúlt hónapokban két újdonság is elérhetővé vált, amik segítik az idegen nyelvűekkel való megbeszélések lebonyolítását. Valósidejű fordítás angolról Ez a funkció az eddig is elérhető Webex Assistantra épül rá. A Webex Assistant feliratozza a megbeszélést, jegyzeteket, teendő listákat tud…..
Május elején lezárult a szomszédos Szlovákiában működő Slido cég felvásárlása, és ahogy azt tavaly ősszel a Babblelabs-nál is tapasztaltuk, a Cisco célja, hogy a felvásárlás gyümölcse minél hamarabb elérhető legyen a Webex felhasználói közösség számára, így várhatóan már júniusban, a 41.6-os…..
Kutatások szerint a pandémiás helyzet elmúltával is alapvetően jóval nagyobb lesz az otthonról dolgozók aránya. Egy jó megbeszéléshez ilyen esetekben is szükség van a legjobb képminőségre, csak így hatékony a megbeszélés. A tárgyalókban lévő TV-k kommunikáció képessé tételére már tavaly bemutattuk a…..
Ez a címe Ringo Starr új lemezének, de most igazából nem zenéről lesz szó. A pandémiás helyzet beálltával, aki addig még nem tette az is elkezdett webkonferenciázni, és hogy mindenkinek természetes legyen, hogy ott vannak a többiek, minden szoftver azt a nézetet mutatta, ahol minél többen látszanak,…..
Az elmúlt időszakban szinte mindenki távmunkában dolgozott, de még így is sokszor tapasztaltam, hogy a megbeszélés résztvevői nem kapcsolják be a videót, mondván ne lássanak engem. Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy ha most a munkahelyen ülnénk a tárgyalóban, akkor se raknánk egy spanyolfalat magunk…..
Új év, új remények, új lendület, a Webex számára pedig új felesztések, hiszen alig egy hónapja zajlott a nagyszabású Webex ONE konferencia, ahol számos bejelentés hangzott el. Ezek közül van olyan, ami már készen is van – mint pl. a háttérzaj csökkentés – de sok ebben az új évben fog megjelenni.…..
A Cisco 2020 augusztusában jelentette be a BabbleLabs cég felvásárlását, ami októberre zárult le. Amikor ezt a bejegyzést írom még mindig október van, és a háttérzaj szűrés, csökkentés vagy elnyomás már elérhető a Webexben. De térjünk a lényegre, azaz lássuk és legfőképpen halljuk mit is tud ez a…..
A Webex Meetings egy nagy hatékonyságot biztosító felhő alapú web- és videókonferencia platform. Felhős szolgáltatásként a lakossági piacon is jelen van, míg komoly biztonsági és videókonferenciás lehetőségei miatt a nagyvállalatok körében is népszerű, így megvásárlásakor többféle lehetőséggel is…..
A Webex Meetings felhasználóinak mindig is könnyű dolguk volt, a desktop Meetings app mindig ott van a tálcán, a Productivity Tools pedig integrálódik az Outlookba, de ma már van szervezési integráció Gmailhez és webes O365 Outlookhoz is.  Ha Nálatok a Microsoft Teams van használatban a…..
A Breakout Sessions a Webexben nem újdonság, a Training Centerben mindig is elérhető volt, azonban a vírushelyzet miatt átalakult a virtuális oktatások elfogadottsága, így a fejlesztők ezt a funkciót a Meeting Centerben is elérhetővé tették. A Breakout Sessions-t magyarul úgy lehetne mondani, hogy…..
A honlapoptimalizálás fontos kelléke a Google Webmestereszközök. Blog.Hu tulajdonigazolási probléma megoldása head html-címkével Az újabban Search Console, korábban Webmaster Toools néven ismert Google-eszköz egyik elengedhetetlen segédlete a weboldal optimalizálásnak. Az organikus…..
Webex fan 2020.08.28 20:12:52
A Cisco Webex Productivity Tool lassan évtizedek óta velünk van, mindenki ismeri, tudja mire való, beépül az Outlookba és a segítségével lehet Webex megbeszéléseket szervezni. Az elmúlt időszakban ráadásul sok újdonsággal is rendelkezik, pl. már nemcsak az Outlookban jelenik meg hanem a többi Office…..
Új Webex fejlesztésekkel támogatja a Cisco a távmunkát és a visszatérést az irodákba..
Webex fan 2020.07.28 16:50:29
Igazából nem kit, hanem mit választanál, lévén a mostani bejegyzés témája az egyik leggyakoribb kérdés: mikor válasszam a Webex Meeting Centert, és mikor az Event Centert? Én úgy szoktam a kettő közötti különbséget jellemezni, hogy a Meeting Center az a teljesen demokratikus jellegű virtuális…..