Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cserke

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az októberi CT-m nem lett jó. Sajnos a kezelések állandó halasztgatása, a rossz vérképem hozzájárultak ahhoz, hogy a daganatok újból erőre kaptak és nem is csak azok kezdek el újra megnőni, amik még megmaradtak, de sajnos újak is lettek.  Ennek örömére kiszedtek a klinika vizsgálat vak szakaszából,…..
A kizárólagos iPhone-forgalmazó AT&T megduplázta a hűségszerződések felrugóira kirótt büntetést, ami így 325 dollár lett. Egy másik kizárólagos forgalmazó, a Magyar Telekom pedig fél évnyi előfizetési díjat fizettet ki azokkal, akik iPhone-t szeretnének. Birkák.  …..
cserke 2010.05.23 14:58:26
@Mobilis: ööö, én eddig úgy tudtam, hogy az Android egy OS, aztán vannak a telefongyártók (HTC, Motorola stb), akik ráraknak mindenféle kezelőfelületeket az Androidos telefonjaikra...
Vagy tévedek?
cserke 2010.05.23 15:30:28
@Mobilis: tehát gyakorlatilag nincs különbség a HTC Desire (Sense) felülete vagy a Motorola Milestrone (Droid)között?
Hurkát enni a vásárcsarnok pecsenyesütőinek egyikében, miközben a zöldségeket nézegető tömeg úgy hömpölyög a kenyérmorzsás asztalok előtt, mint a világvárosok metróinak emberáradata, csak mindez kicsiben. Mire az ember lenyel egy falatot a finom, majoránnával bőven…..
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..
Kaptunk egy levelet az ASVA-tól, mely arról szól, hogy a "Zene- Film- és Software-ipar Kalózellenes Koalíciója" a kormánnyal kíván szövetkezni. Az ellenség nyilván a Gonosz Tengelye, a.k.a. internetezők, akik valószínűleg már azt sem érezték lopásnak, amikor a…..
Állítólag az MPAA-val folyó peres ügyük (persze hogy szerzői jog meg izé) miatt tette elérhetetlenné az IsoHuntot a szájt internetszolgáltatója. (Igencsak népszerű torrentszájtról beszélük ugye.) Az oldalon azt ígérik az IsoHunt fenntartói, hogy holnap újraindulnak.Users have…..
w Maci volt 2007.01.16 20:27:00
Abbahagyhatjuk a találgatást, Kósa Lajos tiszta vizet öntött a pohárba. Az új jobboldali pártról szóló igényes publicisztikát nem más helyezte el a Magyar Nemzetben, mint Gyurcsány Ferenc. Napnál világosabb. Horváth Zsolt tehát se nem Orbán titkárnője, se nem Simicska…..
w Naplopók és burzsoák 2007.01.05 12:00:00
Vagyonvizsgálat, hurrá! Na és a szőlőbányát miből vetted, nagyszájú gyerek? A pártba férkőzött köztörvényes elemek elleni küzdelemről.    ..
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..