Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izolda Mavrodin Mahmudia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb városi legendának jártunk utána. Emberi butaságot, kendácsolást és filmforgatáson robbanó edényt is találtunk...
  Lehet, hogy divat a retró, annak is többnyire az über gagyi változata, nem bánom, szóljon az isten véled édes Piroskám, meg a Stux, ez utóbbi persze már egy másik retró, ez a retróba bugyolált retró, olyan, mint a dupla panír. Nem bánom, de kulináris szempontból a retrót javasolnám mindenképpen…..
Izolda Mavrodin Mahmudia 2021.10.02 22:21:41
@éppnászos: Ja egyesek szerint meg a szex is. Kaja pia nők ...fúj. Nyomorult életük lehet.
De hát mindenki úgy élvez ahogy tud. :-))
Izolda Mavrodin Mahmudia 2021.10.02 22:17:28
@mtg: Mondom olvasd el a jelzett könyvet. Persze nem minden nap ettek húst . De volt sérülésből adódó "elhullás" lábtörés pl.. Csak a bőrével kellett elszámolni. Persze nem vitték túlzásba nem voltak pofátlanok. Kende bárónak több ezer marhája volt. ÉN MONDTAM HOGY A RÁNTOTT HÚS Ember te miről delirálsz???
Pont arra reagáltam hogy
Victoorius szerint " A rántott hús a konyha torzszülöttje. Gasztrobarbár étel. Nekem ez a bajom vele. Ezen a véleményemen az sem változtat, hogy Japánban milyen "magas szinten" űzik ennek készítését, és milyen összegekért árulják.
        1999 januárjában Szerbia (ekkor még a Szerb Köztársaság és Montenegró államszövetségben volt)  vezetőjét Slobodan Milosevicnek hívták, ő hét évvel később egy hágai börtönben halt meg.        Milosevic propagandaminisztere egy bizonyos Aleksandr Vucic volt. Ő a háborús bűnös Seselj vajda…..