Regisztráció Blogot indítok
Adatok
msz0

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
reklamshit Demotiváló. 2012.10.17 19:40:21
Előszó Magamról nem sokat írnék, felesleges untatnom vele bárkit is, lehetnék akár XYZ is, a lényeg, hogy számszerűsítek, kicsit beleásva a pénzügyi háttérbe, jogi huzavonákba, elkerülve a felesleges rizsázást. Lássuk.   „Létezik-e egyáltalán ilyen sok nulla egy…..
reklamshit Activia Pocak - MI EZ??? 2012.10.17 19:33:54
Nos, ez a reklám indította el bennem a fantáziát, hogy kritizáljam a médiatársadalmat. Jogosan mondhatja a szakmabeli, hogy csináljak én jobbat, de hát könyörgöm, ennél bárki jobbat tud csinálni... Ha valaki ennyire tudja idegesíteni az embereket, az menjen ellenőrnek vagy…..
Első tanácsom: NE!!!  Ne vedd meg. Mindjárt rátérek az okára.Tehát. Új jelenség, kínai csoda. Wifi-s, SSD-s kis netbook nagyon pöpec, lehet vele rajulni. De csak amíg be nem kapcsolod. Onnantól jön a fekete leves. Érdekel? Olvasd tovább.SPECIFIKÁCIÓK7" LCD kijelző2 GB…..
arufoto Logitech B110 2010.06.21 11:23:00
A Logitech egyik legújabb egere. Fekete és szürke színével eleganciát tükröz, Négyirányú görgője programozható szinte minden feladatra. Működik Windows 7-tel is. A programozható görgő sokrétűen funkciónál. Ehhez azonban le kell tölteni a Logitech SetPoint nevű…..
Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, hogy megosszam veletek, mire érdemes költeni a pénzeteket.Nézzük sorban.Billentyűzet: Nem érdemes vezeték nélkülit venni. Miért? Először elemcsere, interferencia, másodszor a jó sokba kerül. Példának okáért vegyük a Technika vezeték…..
Mire is jó ez a program? Nos, mikor egy programot eltávolítunk, annak néhány eleme bennemarad a regsitryben, egyes mappákban, amik cask gyülemlenek és  gyülemlenek.. Épp ezért a fent írt programot használhatjuk alapos takarításra. De többre képes: ha a Revo-val törlünk egy…..
Szóval jópár program bennefelejti a parancsikonját a start menüben. Nyissuk meg az intézőt, itt a Windows mappát, majd a start menu-t. Amik rögtön itt szerepelnek azok vannak a start menüben, az Applications alatt levők pedig a programok menüben. Így ami elavult, töröljük ki (csak…..
Feliratokat videoklippekhez és filmekhez az internetről biztosan tudunk letölteni, de ez még kevés. Ezután jöhet a DivXLand fejletsztése, a Media Subtitler, amivel időzíthetjük a feliratokat, majd különböző formátumokba menthetjük el (az srt-t a DVD kezeli, de nem mindig…..
Sokaknak van 3-4 éves gépük, és bár gondolnák, hogy újat kell venni, nem mindig van így. A legfontosabb az alaplap bővíthetősége: fontos a PCIx16 castlakozó az AGP helyett, a DDR2-es memóriafoglalat, valamint a processzor foglalat. Mielőtt vásárolnánk ,feltétlenül ellenőrizzük…..
Gondolom sokan vágyódtak a Lips vagy a SingStar megszerzéséről PC-re - nem kell tovább keresni. A játék neve UltraStar, és több változata is megjelent (UltraStar Deluxe, UltraStar 0.7). Ingyenes, és a dalkészlet is bővíthető. (Már csak itt: http://usdb.kilu.de/?&link=home vagy…..
Kezdjük a javasolt hardverkonfigurációval: 25GB merevlemez, 2GB RAM, DVD olvasó, 512MB-os VGA, Dualcoreos (vagy X2-es) processzor.A feltelepítés kicsit sok idő (Ha Vistát vagy Windows 7-et használunk, mindig rendszergazda módban futtassuk a játékot). A futtatásnál mindig…..
Nekem a mániám a busz, és a villamos, ezért gondoltam, kipróbálom ezt is. A Windows 7 emiatt a program miatt letiltja az aero felületet... A menü béna, és néha le is fagy. Van szabad játékmód, sztorimód, és a küldetések.A sztorimód egész jó, de sok hülye gyaloglás (ami…..
Igaz, ez nem a Windows 7-hez tartozik, de ezért fölösleges még egy blogoldal.  Ablak: Készítsünk ecetből és vízből keveréket, vagy koncentrált mosogatószerből és citromléből. Ezután permetezzük az ablakra, és töröljük le újságpapírral.Ajtófélfa: takaríthatjuk…..
Sok egyszerű trükk létezik a papírspórolásra.Például Enter helyett használjuk a Shift+Entert (a következő sort így írtam).Illetve ha szöveget másolunk ki (Wikipédia, stb.) az alcímeken, főcímeken is spórolhatunk.         Például egy új sor helyett a…..
winseven WII a PC-n - Dolphin emu 2009.12.18 14:55:00
Sokan szeretnének WII-t venni, de azért abba belegondolni, hogy 60 ezer forint, kicsit ijesztő. Megspórolhatjuk ezeket a költségeket, ha:-DualCore-os (vagy AMD X2-es) processzorunk van-512MB VGA kártyánk van-legalább 1GB RAM-unk van (a 2 jobb).Illetve a WII emulátor a 64bit-es operációs…..
winseven Programajánló 2009.11.22 20:17:00
Titkosítás: TrueCrypt. (virtuális merevlemezt hoz létre, amit jelszóval lát el; a lemezre felmásolhatjuk a titkosításra szánt fájlokat, és ingyenes)Fájlkezelés: Total Commander. (mint az XP-ben, bár most a Windows 7 is elég jól működő fájlböngészővel van felszerelve,…..
winseven Windows 7 - felturbózva 2009.11.22 19:54:00
Lássuk, miről is beszélünk:A Windows Vista után egy használható verziót adott ki a Microsoft. A Windows 7 az eddigi legstabilabb rendszer. Én 2 napja használom, és egyszer sem fagyott le. Gyors. Könnyű. Kezelhető. Új funkciói között még egy teljesen új tálca is került az…..