Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mimi Stuttgart

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár a blogon nem voltunk aktívak, hiszen egész 2023-ban nem volt bejegyzés, az előző évünk sem a semmittevésről szólt. Az elkövetkező, azaz 2024-es évben megvalósítandó céljaink között azonban szerepel a rendszeresebb blogolás is, amit remélem meg tudunk valósítani. Első bejegyzésként egy rövid…..
Mint ahogyan azt már korábban is írtam, ez év januárjától a diplomámnak megfelelő szakmában dolgozok - azaz tanárként. Az egész a diplomám honosíttatásával kezdődött még az előző év közepén, itt ugyanis bizonyos szakmák képviselőinek el kell fogadtatniuk a külföldi diplomájukat/papírjaikat mielőtt…..
Tulajdonképpen az egész 2021-es év a változásokról szólt számunkra. Az év elején már nyakig benne voltunk a házunk felújításában, aztán tavasszal jött a költözés, igaz, még folytatódott a felújítás is. Mindeközben különböző okokból mindketten elkezdtük némiképp kényelmetlenül érezni magunkat a…..
Az előző bejegyzést ott hagytam abba, hogy a falakra felkerültek a párnafák, amik a gipszkartont tartják. Ezt követte a kőzetgyapot szigetelés, amire két okból volt szükség: egyrészről a hőszigetelés, valamint a hasonlóan fontos hangszigetelés miatt. A hálószobák elhelyezésével kompromisszumot…..
Hoztunk egy videót a házfelújítás jelenlegi állásáról (pontosabban az egy héttel ezelőtti állapotról) amiben reményeim szerint sikerül jobban bemutatni az épületet kívülről-belülről. Vigyázat, munkaterület, belépés csak siskaban és munkavédelmi ruhában! :)..
Mimi Stuttgart 2020.11.25 13:16:03
Itt, a blogon tartottam egy kis nyári szünetet, azonban pihenésről szó sem volt, hiszen időközben teljes erővel vágtunk bele a házfelújítás tervezésébe, és egy idő után a kivitelezésbe is. Legutóbb ott hagytam abba a házvásárlás történetét, hogy aláírtuk a szerződést az eladókkal, átutaltuk nekik…..
Az előző bejegyzést ott hagytam abba, hogy hiába találtuk meg álmaink piros, svéd faházát, mivel a Swedbank úgy döntött, hogy nekik a magyarországi megtakarításunk gyanús, ezért minden korábbi ígéretük ellenére nem álltak szóba velünk lakáshitel ügyben. Így nem volt más lehetőségünk, mint keresni…..