Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repi Peti

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Egyeztetésben erős 2009.02.05 07:01:00
 A kormány a múlt csütörtöki rendkívüli parlamenti ülést követő másfél hónapban benyújtja az Országgyűlésnek a legfontosabb törvényjavaslatait annak érdekében, hogy a tervezett átalakítások jelentős része július 1-jével hatályba léphessen – közölte a…..
Repi Peti 2009.02.05 18:04:53
@Karcolt lendület: Nem ártott volna, ha tovább is olvasod azt a Babarczy-cikket, nem csak a leadjét. Aszongya, oszlassák fel azonnal a Parlamentet. Ez szerinted gyurcsányista álláspont?

Amikor a publit olvastam, végig azt vártam, hogy jön valami Tóta W.-szerű fordulat, és a szerző kijelenti, hogy csak viccelt, és Bayer Zsoltot parodizálja. De nem.

Lehet, hogy tényleg őszinte a felháborodása, és erre nyomós személyes okot is felhoz: "Azt akarom, hogy megint legyen 140 Ft 100 jen. Tudják, mekkora jenhitelem van?" Tehát komolyan beijedt, hogy rádől a jenhitele.

Viszont ami a cikk második felében jön, az azért elég gyanús: "ne merjék a villany és a gáz árát emelni, mert tüntetni fogok", "Lesznek szívesek visszaállamosítani, amit az országelcsesző tolvajbanda privatizált! Mindent!", "küldje őket haza Sólyom László".

Ez már nem is a Bayer, hanem a Fricz Tamás színvonala. Iyen nincs, ez mégiscsak egy médiahekk, ez a végszavam.

Üdv: Peti
 A matek szerint jó a Fidesznek Gyurcsány rendszere címmel elemzi az Origó Gyurcsány Ferenc választási rendszerre vonatkozó javaslatát. A portál szerint a 2006-os szavazati arányok alapján a Gyurcsány-rendszerben a Fidesznek lenne a legtöbb mandátuma: Az MSZP pártlistája 43,21…..
Repi Peti 2009.02.03 09:04:45
@gloire: Pont azért pukkadnak ki olyan nehezen, mert más kicsik nem tudnak felzárkózni melléjük.
 Az elmúlt napok két, cigány bűnelkövetőkkel kapcsolatos híre - a szétokosított sarkadi Tesco és a miskolci rendőrkapitány „erkölcsi indíttatású” leváltása, majd ki tudja, milyen indíttatású visszahelyezése - ismét a figyelem központjába helyezte a romák…..
Repi Peti 2009.02.03 07:40:18
Jó reggelt.

"minden olyan hírt elferdítetek, amiben cigány és zsidó szerepel, az nem jelenti a valóságot, csak annyit, hogy manipuláltok..."

Például?

"Az általad felemlegetett IX. kerületi időközi eredményeit..."

Nem emlegettem. Közvélemény-kutatásra gondoltam, asszem a Szonda hozta ki. De ha szerinted az cionista kamu, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam. Pedig igazán nem kell sokat érteni a belpolitikához, hogy az ember kimatematikázza, hogy balliberális elkúrás idején erősödik a széljobb. (Vö. 1994-1998, MIÉP, FKgP.)

"No, édes fiam ... Kapjátok össze magatokat, apám..."

No komment.

"hülye, gyáva cigánytól rendesen beszarnál, mikor az embereivel megjelenik..."

Na, az biztos. Azért nem szoktam cigánysorokon mászkálni. Viszont a rendőrségnek kellene kezelnie ezt a problémát, és ez a poszt pontosan arról szól, hogy erre képtelen. A megszorítások és adóemelések egy részét nem adócsökkentésre, hanem a rendőrség megerősítésére kellene szánni, mert hiába az adókönnyítés, ha közben szétlopják a boltomat. Fel kellene venni néhány ezer, kétméteres, kigyúrt kopasz urat az állományba, azt a kellemetlen típust, amelyik először üt, és csak utána kérdez, néhány tucat, másfél méteres dobermannal megtámogatva odavezényelni őket az etnikumokkal erősen fertőzött területekre.

"te még ahhoz is kevés vagy, hogy önállóan kitalálj valamit. Tökfej őrnagy az én figurám, úgyhogy plagizálj valahol máshol!..."

Asztat én nem láttam.

További szép napot: Peti
 Azt hiszem, a magyar rendőrség ilyen gyorsan még belső vizsgálatot nem folytatott le, mint Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány esetében. Egyetlen munkanap sem kellett hozzá, hogy megszülessen a döntés Pásztor visszahelyezéséről: pénteken, munkaidő után függesztették…..
 Azt hiszem, a rendszerváltoztatás óta példátlan rekordot állított fel Terézvárosban a szocialisták és a szabad demokraták önkormányzati frakciója: nem csak egy képviselőt, hanem a két párt teljes képviselőcsoportját gyanúsítottként hallgatják ki a helyi…..
 Magyarország antiliberális állam. Ez a napnál is világosabb. A fasiszta fenevadnak már nem elég az utca, féllábbal már a parlamentben üvölt. A sátán kacaja már a semmitől sem félő miniszterelnököt is megriasztja. De nemcsak őt. Minden jóérzésű embert riaszt a KDNP…..
Több új funkcióval bővül a kommentezés. Ezek sorban:RadarA radar segítségével a téged érdeklő blogbejegyzésekhez írt kommentek frissülését követheted nyomon. Biztos sokszor előfordult már, hogy hozzászóltál egy blogban, aztán jól elfeledkeztél róla, pedig lehet, hogy neked…..
Repi Peti 2008.12.29 10:18:47
@Kurta: kösz
 Ki nem állhatom a festett szeretetet, a hamis érzelmeket; hányingerem van, ha bármikor is vígjátékok nagy, tömött rózsaszín zsákjával helyettesítik az ünnepet, mégis vannak olyan napok, amikor legalább ideiglenesen treuga Dei-t illene hirdetni, s erre az egyik legjobb alkalom…..
 A ferencvárosi, időközi országgyűlési egyéni képviselő-választáson az SZDSZ szakított a párttól az elmúlt 18 évben megszokott kék színnel. John Emese, a szabad demokraták képviselő képviselő-jelöltje (mint az a fidesz.hu cikkéből kiderül) Fidesz-narancssárga…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
 Folytatódik a Veres vs. Hír TV deathmatch: a legújabb fordulóban a televízió szerint Tóth Viktor, a pénzügyminiszter (sőt, pillanatnyilag a kormány feje) kabinetfőnöke próbálta meg 20 gramm kokainnal lebuktatni a kereskedelmi csatorna két riporterét. Ebben dr. Helmeczy…..