Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexi Borzovan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit rocklegenda Def Leppard 7 év után új stúdióalbummal jelentkezik, szám szerint a tizenkettedikkel. A Diamond Star Halos címmel május 27-én megjelenő albumról már meg is érkezett az első dal, a Kick, amely alább hallgatható meg. Bónuszként mutatunk még albumborítót és dallistát is. /Fotó: Anton…..
Alexi Borzovan 2022.03.23 22:31:33
Szűk három hónap és itt a Once Human harmadik nagylemeze, a Scar Weaver. A korongról már a harmadik (mennyi hármas...) tételt szállítja le a zenekar, illetve a kiadásért felelő earMUSIC, ez a Cold Arrival. A teljes cucc február 11-re várható...
Mindenki frusztrált volt már, hogy nincsenek bulik. Amerikában viszonylag egyszerűbb a helyzet a világsztárok tekintetében. Fred Durst apuka stílusban állt ki zenekarával a deszkákra hosszú kihagyás után. Erről kaptunk most egy teljes koncertfelvételt. Érdekesség, hogy nem John Otto ül a dobok…..
Alexi Borzovan 2021.08.02 21:52:46
Ipari szinten megy a Fekete Lemez ünneplése, az újrakiadás és a feldolgozáslemez (és még tonnányi más merch) mellett már közös cipőre is jut kapacitás. A jól ismert koponyás mintát felvonultató csukák a Vansszel közösen kerülnek a piacra. Az értékesítés vasárnap kezdődik, képeket tudunk mutatni...
Hét tenger A legnagyobb 2020.06.13 09:27:34
A Kriegsmarine harmincas évekbeli újjáépítése késve és lassan indult csak be, s a háború kitöréséig nem hozott igazán látványos eredményeket. Ennek oka részben Hitler kezdeti óvatossága volt, mellyel igyekezett elkerülni az angolok szükségtelen provokálását. Később, miután tapasztalta a nyugati…..
Alexi Borzovan 2020.06.17 19:00:10
@Palánta: Hát igen, Großer Kurfürst (tier X) = H44. Úristen, mikor jutok én el odáig! Gneisenaunál járok (tier VII), és imádom a csatahajókat - még ha ma már nincs is létjogosultságuk (biztos?).