Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nawesh

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madrid az, ahol vasárnap mindig süt a nap. Madrid az, ahol a kedvenc indiai zöldségesem még több mint fél év távlatából is megismer. Madrid az, ahol egy berlini barátnőmmel van találkám egy foglaltházban, de véletlenül még 15 baráttal futok össze ugyanott. Madrid az, ahol az…..
Ez az elnevezés illik a városhoz. Bár nem annyira hippi, mint ahogy elképzeltem. Madrid alternatívabb. És ami ott nagy, az itt hatalmas. No meg itt bal kéz felöl kell bedugni a jegyet, ami elég idegesítő. Ami eddig történt: 25 fok és verőfényes napsütés. Mezítláb a tengerparton…..
nawesh 2011.01.14 12:26:56
Vagy sajtkaramell. Egy hete kerülgetek egy barna izét, amit a sajtok mellett van, ugyanolyan lap formátumban. Megkóstoltam, és édes, karamellíze van. Egy mellékíz miatt nem nyúlok hozzá többet, de azért érdekes. (Vigyázat, mint sok minden más, ez is a kecskéhez kötődik!)..
nawesh 2010.07.06 19:12:50
  240 oldalnyi olvasni való után édes álom…. Majd szaggatott berregés!!! Ez a tűzjelző! 05:30. Megdörgölöm a szemem és kiugrom az ágyból. Nincs idő készülődni, csak egy kendőt terítek magamra. Mondták, hogy várható egy tűzrendészeti vizsga, de természetesen nem…..
Adós vagyok pár bejegyzéssel. Az illatokról, az ízekről, Tarifáról, a ciklonudistáról, a Bollymadridról, a családi látogatásról...és most lassan az utolsó napokról. De nem könnyű. Kavarognak bennem az érzések: egyrészt szeretnék a jelenben élni, és kiélvezni amit és…..
  Meztelen tekerésről amerikai kontextusban már többször hallottam. Otthon tudtommal még nem került sor ilyenre. A madridiról márciusban értesültem, és rögtön rá is vettek, hogy vegyek részt. Persze könnyen mondtam igent ennyi idő távlatában. De ahogy közeledett az…..
Pihenni akartam a sok vendég után. Hát, nem sikerült. Balkán cigány party volt pénteken, a magyar Club Era zenekar közreműködésével. A zuhogó eső és a csapnivaló szervezés ellenére több tucat ember (CS) jött el velem. És kifulladásig táncoltunk. Olyan volt, mint otthon. Jó…..
...mert szörfölni jóóó! Itt Madridban volt az első éles C:o:u:c:h:s:u:r:f:i:n:g élményem. És összességében véve pozitív volt. Azt hiszem, máris többet megtudtam a városról és a spanyol kultúra/társadalom mélységeiről, mint bármelyik más Erasmus-diák. (Szeretném hinni,…..
A SIM-kártyás eset után nem voltam túl vidám. De összeszedtem magam, és elindultam feltöltőkártyát keresni. Arra gondoltam, miért menjek a már ismert utakon, inkább felfedezem Lavapiest, amiről mindig is tudtam, hogy tetszeni fog. Néhánya óvva intettek attól, hogy itt keressek…..