Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huntúra

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Összeszámolni sem merjük, hány gombóc fagyit ettünk meg nyáron, de mentségünkre szóljon, fejünkbe vettük, hogy megkeressük a főváros és a Balaton legjobbjait. Nálunk még tart a nyár, de, ha esetleg rosszabbra fordulna az idő, akkor se ess kétségbe, a legtöbb helyen már ősziesített ízekkel, sőt,…..
Huntúra 2020.09.23 18:01:19
@Kyria: Kedves Kyria! Köszönjük, hogy elmondtad a véleményedet. :) Mi kifejezetten szeretjük a sós fagyikat és a sorbeteket is, de ízlések és pofonok. Éppen ezért olyan szép a világ, mert különbözőek vagyunk. Emiatt lesz mindig gazdája a rántott húsnak sült krumplival és a fine dining ételeknek is. Ugyanúgy, ahogy a sós pisztácia fagyinak, meg a puncs-csoki-vanília triónak. :) Viszont örülnénk neki, ha adnál nekünk tippet. Te melyik fagyizót ajánlanád? Hol ettél igazán finom fagyikat?
  Kisvasút, sajtkóstoló, pincészetek, fürdőzés, mozgó kilátó, éttermek, barlangok, kiállítások, akvárium, színház, csillagvizsgáló, fordított ház, kastély... A Balaton esős időben is rengeteg élményt tartogat, így az idei furcsa nyári időjárás mellett ősszel sem lesz gondod a programok…..
  Amikor valaki nekilát a kéktúrának, még nem tudhatja, pontosan mikor ér a másfél millió lépés végére. Amiben biztos lehet, az viszont a sok jó élmény, ami minden szúnyogcsípésért, bőrig ázásért és vízhólyagért kárpótolja majd. Bemész a Tengerszembe, megveszed a füzetedet, megtervezitek az első…..
Igaz, a cím alapján öt teljesen különböző borbirtokot szedtünk össze Nektek, valójában ez az öt személyes kedvencünk az elmúlt évekből az északi partról. Egy valami pedig biztosan közös bennük: a borok szeretete, na meg persze az, hogy mindegyik helyről igen jól mutat a Balaton. Homola…..
Nem először jártunk a Pajtában, de ezúttal is akkora élményt adott az étterem, hogy elhatároztuk, muszáj ezt megköszönnünk egy rövid ajánlóval a szárnyait bontogató blogunkon is. Talán elhelyezkedéséből adódóan nem gondolnád, de érdemes előre asztalt foglalni ide, hiszen legtöbbször teltház van.…..
 - a Balaton mentőakció Még a Balaton legnagyobb rajongói közül sem járt mindenki a nagy tó kistesójánál, pedig ezt a csodavilágot mindenkinek látnia kell egyszer. A Kis-Balaton név sokáig teljesen ismeretlen volt, hiszen ezt a területet a Balaton öbleként emlegették, ahol még gőzhajó is…..