Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AKisslaci

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év első adása igazából az előző év utolsó adása, mert az early accessre jogosult patrónusaink már év végén hallgathatták. És nem akármilyen adás ez, de igyekszem kerülni a nagy szavakat, mert nem a felkonferálásom a lényeg, hanem a vendég: Kiss László, azaz CoVboy. Igen, eljött a stúdióba…..
AKisslaci 2024.04.05 21:33:44
@Stöki: Ezt azért kicsit pontosítanám: nem "kommunikációs nehézségeink akadtak", hanem az előzetes kommunikáció teljes mértékű leszarása okozott nehézségeket. (De már nem először, 2006-ban is elküldtelek a picsába az általad "interjú"-nak nevezett karaktersorozat kapcsán.)

Most ráadásul kaptál egy szép IF-elágazást is, és TE választottad, hogy inkább elmész a picsába.

Oké. Nekem úgy is jó.

Van neked jónéhány emberi gyengeséged, Stöki. Az, hogy túl élénk a képzeleted, és alkalmasint összekevered a valóságot a képzelgéseiddel, még hagyján. Az már kevésbé, hogy utána meg ártatlan Micimackóként adod elő a saját szereplésedet ("na de hát az volt megbeszélve"), az meg mindennek a teteje, hogy utána még csendesen rinyálva te állítod be magad áldozatnak! (Ez nyilván a Durex.hu, meg Röltex.hu, vagy mi a szösznek hívják őket, platformokon eltöltött hosszas pályafutásod alatt sikerült elsajátítanod - ott az egész brigád ezt csinálja non-stop! Márpedig a legtöbb ember óhatatlanul elsajátítja a környezete szokásait.)

Van itt viszont egy bökkenő: egy csomóan beszélnek itt rólam és egykori tevékenységeimről, és az elhangzottak néha a "pontos", néha a "pontatlan", néha a "barokkos túlzás", néha pedig a "nettó hazudozás" kategóriájába tartoznak.

Kezdem unni.

Az nem biztos, hogy nem lesz második rész, Stöki. Meg harmadik. (Meg egy első reloaded, ahogy te mondanád.)

Legfeljebb nem veled.

Én is tudok ám médiahomokozót csinálni magamnak a neten.

Még valami, Stöki: én ugyan megkértelek, hogy fejezd már be a Covboyozást/Lákuszozást, de te erre nem vagy hajlandó.

Hát jó.

Akkor viszont azt döntsd már el egyszer magadnak, hogy én egy kibaszott karikatúra vagyok, vagy egy ember, vagy egy "kontent", vagy Legenda, vagy punk, vagy stb.

Mert ebben a tekintetben még van némi zűrzavar a kis menzabuksiban.

Na, további sok sikert.