Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sikideg

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
sikideg 2022.12.01 14:03:52
@Mr. Big:
Légyszives segíts nekünk sok új kamera lett telepítve ha frissíteni tudnád sok ember hálás lenne neked.
Pilu Csá, Vityesz! 2012.01.06 20:19:00
 320, 262. Szép számok, szép nagyok. Vitán felül áll, hogy a gyorsnaszád helyzete egyszerre kezd kritikussá és kezelhetetlenné válni. Nem kell és nem is lehet jóslatokba bocsátkozni ezen a téren, de valószínűleg közel járunk ahhoz ponthoz, mikor a hangulat percek alatt…..
sikideg 2012.01.07 12:58:22
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
sikideg 2011.12.25 14:40:14
@Igaz Magyar: Nagyon elgondolkodtató amit írtál , nekem tetszik némi fentartással, kiváncsi lennék hozzáértők véleményére.
Frissítés, 2021 május: látom, hogy a mai napig jönnek a kattintások erre a posztra, gondolom, sokan a jövő évi választások apropóján túrják elő ezeket a net mélyéről, hogy bizonyítsák, hogy a Fidesz a jó választás.  Nekik üzenem egyrészt azt, hogy Orbán egy GECI, másrészt pedig azt, hogy 2018…..
sikideg 2010.10.20 12:39:12
@Anti Anyag: persze hogy lehet, meg mindennek az ellenkezője is lehet. De legyünk öszinték jópofa a videó de ilyent ma bámelyik nyolcadikos megcsinál.
2010.08.13 15:25 budapest Kiss J. u Törpe u. sarok. a rend őrei villogó kék lámpával megérkeznek, szabálytalanúl leparkolnak, majd a Böszörményi u. sarkánál szabálytalanúl parkolókat feljelentik. Hogy is van ez? Nekik miért lehet szabálytalanúl parkolni amikor az elöttük álló…..
comment:com Kállai-filmek a Dunán 2010.07.12 19:30:00
A leghamarabb a Duna TV reagált a Nemzet Színészének halálhírére, ma este a Közbeszéd után, 20 óra 30 perckor egy 2003-as portréfilmmel, 21 órától pedig a Németh László regényéből készült Iszony című játékfilmmel emlékeznek Kállai Ferencre. A 65-ös filmben Kállai…..
A János kórház = Hentesüzem, vagy inkább ha úgy tetszik akkor leginkább a fejetlenség, a szakmai analfabetizmus, a teljes anarchia na és persze nem utolsósorban a korrupció melegágya. És a teljes Balkán! Először is a kórházról: koszos-mocskos, huzatos, elhanyagolt. Nemtudom mikor…..
sikideg 2010.07.12 13:38:09
@Krujs: jó lenne ha kivennéd a szádból a sok doki f@rkát, mert az nem pénz kérdése hogy emberségessen bánjanak a beteggel. Amikor bevittem az édesapám a jános belre olyan állapotban hogy már azt sem tudta mitörténik vele, agyvérzése volt, mikor lefeküdt az ágyra beverte a fejét az ágy vas keretébe és az a köcsög tetü orvos azt monta ez majd jót tesz neki.Pár hónapra rá meghalt.Ugyhogy nekem senki ne meséljen hogy nincs pénz, rohadjon meg az az orvos aki azt nézi mit kap és majd annak fügvényében látja el a beteget.Nem a mundér becsületét kell védeni hanem az orvosi eskünek eleget tenni.
sikideg 2010.07.12 17:49:48
@Krujs: te agyatlan szopkodd tovább a sok köcsög faszát ha csak egy ilyen lett volna tévedtek de sorolhatnám elég sokáig.remélem egy ilyen fasszopó orvosnak nevezett barom megöli neked is a szüleidet akkor majd ráébredsz hogy milyen orvosok vannak. tiszta szívből kivánom hogy éld át azt amit én.
sikideg 2010.07.12 21:37:03
@El Visco Stello: Ha meghal egy szeretted akit valóban szeretsz nagyobb a fájdalom mint a vágy hogy egy pereskedésbe kezdj szaggasd fel ujra és ujra a sebeket.Én akkor így voltam évek teltek el mire de most nem pereskednék hanem kinyírnám azt a szemetet.Sajnos több lelketlen orvossal találkoztam mint becsületessel bár tény hogy olyanok is vannak, csak sajnos nagyon kevés. És ez nem pénz kérdés fölösleges azzal érvelni hogy kevés a pénz az egészségügybe.
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
 Karácsony előtt levelet kaptam a BKV-tól, pontosabban, a nevükben eljáró dr. Kováts Sebestyén László ügyvédtől.Meghozták az ünnepi hangulatom: ugyanis a levélhez egy csekk járt, amin kérésüknek megfelelően 12200 Ft-ot kellett volna befizetnem.A történet a…..
sikideg 2009.02.09 15:07:01
engem is b@szogat fent nevezett élősködő. szabály tértivényes levélben megíran neki ogy nem blicceltem , de ha mégis az állítása szerit 2004 és 2005 ben az már elévült, válasz semmi kb.40 nap után feljelentés első körben nyomozást megtagadták olyan kifogással hogy azthittem agyam eldobom aki azt irta az vagy totál hülye vagy nem smeri a jogszabálykat. ügyhogy fellebezés az ügyészségre addig nem nyugszom amig ezt a szemét élősködőt aki tudván tudja hogy átb@ssza az ebereket el nem itélik és a kamarából ki nem zárják. gyüjtögetem az ismerősök ügyeit is azokal ugyan ez az eljárás felebezés, ha nics válasz feljelntés jólenne hmindni akit jogtalanúl szivat ez az éősködő ugyan ezt tenné.