Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okosésfehér

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éry Balázs Cigánybűnözés 2020.06.08 14:08:30
Fura dolog az előítélet; ha valahol cigányozni kezdenek, nekem rögtön az érsebészet jut az eszembe.  Ahogy a szám elé kaptam a kezem, mindenem csuromvér lett. A többiek sóbálvánnyá merevedve figyelték a horrorfilm-jelenetet. Imént még az asztalnál ültem az adyligeti határőrlaktanya…..
okosésfehér 2020.06.09 20:26:39
@kárárámaispj: és milyen tapasztalatunk van a fehér magyarokra vonatkozóan??
nem nagyon nagyon buták és lusták?? de bizony! és ez az igazi nagy baj, mert ezek nagyon sokan vannak, sajnos! ezeket mikor fogjuk kiirtani, kedves okos fehér barátom? a lényegről beszéljünk, ne a törpe minoritásokról, hanem a többségről! velük mikor számolunk már le végre? csak azt ne mondd, hogy kevesebb ostoba fehér magyart ismert, mint másmilyent! ez az igazi baja a fehér fajnak, a soraikban kártékonykodó tömeg! irtsd, barátom, a bunkó fehéret, jó sok van belőle, igaz-e? és akkor még egyesek el akarják róluk terelni a figyelmet néhány nyomoronc cigánnyal? vajon, miért? csak nem valamelyik rokonát, barátját akarja így rejtegetni??? ne bújkálj, bunkó fehér rohadék, megtalállak úgyis és kiirtalak! na, ez lenne az igazi bátor és okos fehér beszéd, ugye, barátom?
okosésfehér 2020.06.09 22:49:17
@kárárámaispj: látom, te vagy az én emberem! hát persze, hogy zavar, persze, hogy bánt az a rengeteg barom fehér magyar! nem lehet tőlük mozogni! akárhova megyek, ott tülekednek, bámulnak az ostoba magyar pofájukkal! és r-e-n-g-e-t-e-g ilyen kiirtani való fehér magyar van ám! lesz dolgunk rendesen, tesó, készülj, hamarosan lecsapunk rájuk! azokra legelőször, akik szidják a cigányokat, mert azoknak vaj van a fejükön, rejtegetik a dumájukkal a rokonaikat, de minket nem lehet becsapni, okosésfehéreket, kiirtjuk a buta fehér magyarokat egy szálig, ne maradjon egyetlen bunkó cigányozó sumák tahó se a mi drága Magyar hazánkban! köszi, testvérem!