Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aron777

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is csendes áhítatban nézzük meg a decemberben érkező Wow-kiegészítő intróját, ami az eddigi legjobb cgi „jön a sárkány és mindenkit legyak” témában, de általában is biztosan az első tízben van. Aztán szedjük fel az állunkat. Aztán gondolkodjunk el…..
Géza egyszerre több kedvencét is megosztja velünk:Tv-sorozatokban, már nem egyszer: Közép-Kelet. Az eredeti nyilván Middle-East volt.A Bajnokok reggelijének régebbi feliratozásából két gyöngyszem:A szituáció: tombolára készülnek az autókereskedésben. A fődíj egy hawaii út.…..
Aron777 2009.12.11 08:10:30
@ZigZag: "Bonnié mindenki elé ugyanennek a tréfás megjegyzésnek a kíséretében tette a martinit. – Bajnokok reggelije!-mondta." - erre emlékeztem, egyébként igazad van.
Évről-évre egyre kevesebbet költünk a karácsonyi szezonban. A háztartások napi fogyasztási cikk beszerzéseiből rendszerint kiemelkedően magas arány jut decemberre, azonban az elmúlt három évben ez az arány egyre inkább csökkenni látszik – derül ki a GfK Hungária…..
Unod már, hogy egész nap kókadt vagy, és nem vagy képes mosolyra rándítani az arcod? Eleged van abból, hogy unott pofával fogadnak a Tesco pénztárnál, vagy az Apeh ügyfélszolgálaton? Egy mosoly pedig csodákra képes. Valószínűleg ez a gondolat vezérelte a "Boldogság…..
Aron777 2009.11.11 01:12:25
A kétciklusú képzés lényege, hogy a hallgatók előbb - szakterülettől függően hat vagy hét félévig - alapképzésre járnak, melynek végén egy alap-, úgynevezett Bachelor (BSc, BA stb.) fokozatot szereznek. Ezzel azonnal munkába állhatnak, de rögtön vagy később tovább is…..