Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morgan Burnley

33 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az esemény számos elsőt tartogatott számomra: az első Red Sun Rising / Skillet koncertélmény, az első Meet&Greet-em egy zenekarral, az első találkozás az Akvárium Klubbal, az első sor (persze nem ez volt az első első soros koncertem, de nehéz volt nem lecsapni ezt a magaslabdát). Mint minden…..
Amateur Writers' Fellowship Vihar 2015.02.28 22:55:53
Mielőtt közzétenném legutolsó versemet, szeretnék megemlékezni a 4. szülinapunkról. Bizony, bizony, augusztus 2-án ismét egy évvel idősebbek lettünk! Bár egyéb ügyes-bajos dolgaink miatt kicsit eltávolodtunk ettől a blogtól, azért mégis csak a szívünk egyik pici csücske,…..
Amateur Writers' Fellowship Cirkusz 2011.06.01 20:18:02
Cirkusz az élet, s mi vagyunk benne az artisták,Reflektorfényben minden éjjel, ragyognak a lámpák,A porondmester szónokol, mindenki teszi a dolgát, Akarat nélküli, elnyomott sorsú, vidám rabszolgák.Én meg vagyok a bohóc, akin nevet a közönség,Arcomra fagyott a vigyor, nem vicces ez…..
Egy hangyányi fáziskéséssel ugyan, de örömmel tudatjuk Veletek, hogy ismét egy évvel öregebbek lettünk. Az AWF augusztus 2-án ünnepelte 2. születésnapját, és ez alkalomból szeretnénk megköszönni azoknak, akik hozzájárultak a blog fenntartásához. Reméljük, a jövőben újra…..
Idegen ujjak érintenek. Megfordulok.Angyali arc mosolyog rám, visszamosolygok.Azt mondja, hogy régóta figyel, engem akar,Vajon mi lenne ha ölelne az a két kar?Repülnek a percek és mi csak beszélgetünk,Néha-néha véletlen összeér két kezünk.Hirtelen feláll, azt mondja most mennie…..
Igen igen, de megígérem az utolsó. Az utolsó megosztott dalszöveg amiből szintén nem lett dal soha. Minden ember életében tudod eljön az a nap,Mikor egy komoly nő az ajtóján kip-kop bekopogtat!És mit tehetünk, kinyitjuk az ajtót, és várjuk,Hogy e komoly nővel teljesüljön…..
Nem ez még nem a "mű", csak egy megjegyzés, ez egy dalszöveg lett volna, de mivel sosem készült el, hát fogadjátok szeretettel.Mikor kicsi vagy az első amit szeretnél a járás,Az egyedül evés meg az egy helyben állás,S mikor eléred a célod, új vágyat érzel belül,Milyen…..
Szeretném hinni, hogy eljött az én időm,Hinni, hogy melletted vár rám a szebb jövő.De olyan régóta nem hiszek semmiben,Hogy már azt sem tudom, mindezt hogyan tegyem.Szeretnék biztos lenni, hogy ez a sors keze,Hogy őrangyalom fentről kézen fogva vezet,S rád mutat ujja, jelezve ez az…..
Ötvenes évek eleje. Magyarország. Virágzik a kommunizmus a nagy Szovjetunió védőszárnyai alatt. Az emberek boldogok, jóllakottak. Munkanélküliség és osztálykülönbség nincs. Hivatalosan. De mi van ha a felszín alá nézünk?Budapest külvárosában egymást érik a szegénynegyedek.…..
Álmot láttam, ott voltunk te meg én,Te nem mozdultál, nem léptél felém.És én csak vártam, vártam, hogy gyere,Ám nem rám néztél, hanem másfele.Kinyújtottam a kezem, hogy elérjelek,Messze voltál, nem érinthettelek.Néztelek könnyes szemmel, védtelen,Te az égre emelted…..
Mit remélsz, mondd, ki sosem voltál rest,Hazudni, s ha úgy találta hamis képet fest,Mit remélsz, hisz boldogan vetted el a másét,Büszke voltál arra, mit miattad átélt.A mának élve csaltad, önző mód ki tiéd,Élvezted az életet, már te se tudod miért.Értékeket birtokoltál, de…..
Kinyitotta a szemét. Fogalma sem volt, mi történt vele, csak azt érezte, hogy a földön fekszik, minden porcikája fáj, a torka teljesen kiszáradt. Szomjazott. Megpróbált felállni, de tagjai nehezek voltak és nem igazán akartak engedelmeskedni. Szép lassan azonban sikerült annyit…..
Hold ragyog fenn a magas égen,S mi táncolunk lenn a fényben,Senki más, egyedül te meg én.Ismernélek, igen, szeretném,Hajóm talán végre révbe ér,Ha te vagy kit nekem szánt az ég.Rég volt, hogy dolgokat így láttam,Hogy mit is akarok, jól tudtam,S én most csak téged akarlak.Miért,…..
   Kedves Szerzőtársak, Olvasók!Immár 1 éve működik a blogunk, úgyhogy ez úton szeretnénk köszönetet mondani Nektek a támogatásért, meg azért, hogy hozzájárultatok ahhoz, amit eddig elértünk. Ugyan nem ment minden zökkenőmentesen, de azért örülünk, hogy…..
Ördögi angyal légy ma este a szeretőm,Ölelj át, testeddel rejts el a világ elől.Átlátsz rajtam ugye, s ismered titkaim,Könnyedén felismered a hazugságaim.Látod azt, hogy milyen is vagyok úgy igazán,Ingatagon állok önbizalmam talaján.Tudod mit fogok mondani, mielőtt…..
Üres papírlapok bámulnak rám némán,A varázslatos szavakat tőlem várják,Hogy megtöltsem élettel az élettelent,Mesék szárnyán új kalandokra vigyelek.Megmutassam, amit még sohasem láttál,Lehess szegény, gazdag, vagy félelmes sárkány,Ússzunk együtt, ha elsüllyedne a…..
Morgan Burnley 2009.05.26 17:11:12
Amikor felébredek és süt rám a nap,Fénye kacsint, és úgy hívogat,Álmomat űzi a kávé illata,Mosoly csillan, boldogság ajtaja!Ne próbáld tönkretenni a napom,Úgy se érdekelsz - rád hagyom,Nem kell a kocsi, nem kell a vagyon,Süss rám nap, te meg szeressél nagyon!Hiába ordibálsz -…..
Olyan szép...a szoba falán az a kép,Anyukám mosolyog amint hozzánk lép,Apukám büszkén nyújtja át a csomagot,Vidám gyermek, hat éves vagyok.Olyan rég...de fejemben itt él még,Ahogy remegő kezem a kezedért ég, Rettegve csókol két remegő száj,Általános osztály..hol van…..
Amateur Writers' Fellowship Valaha 2009.04.15 01:46:00
Érezted már valaha azt, hogy minden csillag fényesebben ragyog,felülről nézed a várost és minden aprócska fény rád mosolyog?Hogy soha nem leszel egyedül, akárhová is vigyen majd az út,és, hogy minden igazán mély pontról létezik legalább egy kiút?Gondoltad már valaha, hogy…..
Vársz és félsz és remélsz és azt hiszed, majd ez is jobb lesz,de nem. Sohasem fog elmúlni ez a várakozás.Ülsz és felállsz és keresed a helyed szüntelen,de hiába. Nem lehetsz nyugodt míg nincs közel hozzád.Mert ez sokkal több mindennél,mit áltéltél valaha is,ott van őrült…..
Magad alatt a fát, én meg az ereket,Indulnék előre, de az út meredek,Ahhoz hogy végre megszeppenve ne legyek,Le kéne gyalulnod előttem a hegyeket.Kérdés hogy akarod-e, megfogni a kaszát,Hogy lábam előtt tisztíts, a tarlót levágd,Kérdés hogy kihúznád-e a földből a…..
Talán felnőttem, egyre több az elvárás,De nem vagyok más belül, csak egy gyerek,Ki nyüszít, ha messzire viszed játékát,S önző módon magának akar mindent.De megunom, s mindig kell valami más,Amit majd úgyanúgy eldobhatok,Érdeklődve szemlélem a zuhanást,És elfordulva új…..
Amateur Writers' Fellowship Vihar 2009.01.23 00:49:11
- Minden rendben lesz, ne félj, elmúlik a vihar, hisz tudod, hogy örökké nem eshet. – Suttogta a fülembe gyöngéden, miközben karjaiba zárt, hogy távol tartson a külvilágtól.Szorosan hozzá simultam, mellkasába fúrtam az arcom, és lassan megnyugtatott a hangja. Mély volt,…..
Nincs semmi nesz, csak a szívem dobban,Ritmusra, ütemre, aprócska dallam.Itt lüktet belül, a lelkemből fakad,Hunyd le szemed, találd meg magadban.Érzem, érzed,Így jó, ez kell,Kérlek szeress,Kérlek ne engedj el.Hallom, hallod,Rímek, hangok,Most már tudod,Most már érted…..