Regisztráció Blogot indítok
Adatok
personal non grata

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nagy reményekkel és őszinte csalódással zárult számomra a Fidesz kormányzásának első esztendeje. Azzal együtt is, hogy tudom magamról: megátalkodott utópista vagyok, olyan elképzeléseket dédelgetek államról, társadalomról, közéletről, amelyek csekély realitással…..
Nyilván ez is részét képezi a mostani "Ugocsa non coronat" jellegű hozzáállásnak, miszerint az EU bekaphattya, úgyis mi adjuk az elnököt és majd megmutatjuk, hogy kell a dolgokat csinálni, mert nekünk Brüsszelből ne diktáljanak. Semjén Zsolt - teológus-szociológusként…..
personal non grata 2011.04.09 17:28:06
@1bak: örvendek, végre valaki aki szakember és átlát a szitán! Osztom a véleményed, lenne egy "szakmai" kérdésem hozzád: -hogyan látod azt a felvetését Semjén "úrnak" miszerint a vadászat végén fogyaszthatnak alkoholt a vadászok. Úgy tudom, hogy a jogszabályok szerint ha lőfegyvert tartasz magadnál veszélyes üzem, csakúgy mintha autót vezetnél.
Szerintem visszaélésre adna okot, részeg vadászok csapatostul lőnének mindenre ami mozog. Mit gondolsz?
Orbán Viktor új felalkotmánya  az ötéves terv szerint 2012 január elsején fog életbe lépni. Addig következmények nélkül sértegethetjük, érdemes tehát kihasználni a lehetőséget! Az alábbiakban egypár gondolatébresztő ötletet adok közre ehhez. 2012 január elsejétől…..
personal non grata 2011.04.02 18:47:00
@compound interest: igazat beszélsz. Nekem már az megdöbbentő hogy orbánt egy napon említik Szent István királyunkkal.
personal non grata 2011.04.02 20:41:14
@Bathory: Gyomorforgató a stílusod és a stílus ugy aza maga az ember... no comment
Kell néhány hét "Együtt-lét" éjjel nappal. - ez akár a Kossuth tériek jelmondata is lehetett volna őszödi beszéd idején, letehették volna vele az azóta népszokássá nemesült tüntetések alapkövét. Visszaköszön a múlt, felidéződnek emlékek, és bizony felröhög…..
personal non grata 2011.04.02 13:19:40
@pneumónia: mi bajod az eladókkal és a fodrászokkal Öreg? A 4 diplomáddal kitörölheted ha olyan személyiséged van mint ami látszik a hozzászólásaidból. Dolgozni is kéne, nem csak az ingyenes oktatás keretein belül, az én befizetett forintjaimból melegedni a suliban. Én meg az ilyeneken húzom fel magam, a magadfajta (más tévéjére) irígy lúzereken. A nyugdíjjasokat meg a fidesz irtaná, ha tehetné..
personal non grata 2011.04.02 14:08:18
@oscar dirlewanger: viccnek szomorú, ha igaz akkor várjuk elentkezésedet egy kiadós pofonért
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
personal non grata 2011.03.16 13:46:49
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: a számítógéped szaga nem azonos a kommentelők illatával te tapló! mosd ki a gárdistamellényedet, az bűzlik te segnyal. Kotrógy levédiába vissza a szőröstalpú rokonaidhoz.
personal non grata 2011.03.16 13:47:27
@Gulogulo: az mi?
personal non grata 2011.03.16 13:49:54
@Bathory: van, és hidd el nem csak nekem van cégem. /bár ha így megy tovább, lehúzhatom a rolót mert úgy fellendült az intézkedésektől/ na megyek is , megforgatom a húszezreseket vasvillával, be ne rohadjon... köszi fidesz, ezt jól megcsináltátok
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
personal non grata 2011.02.26 21:15:16
@Óvatosvevő:
szánalmas vagy, és fellengzős. Csakúgy mint a gazdáid. Nem nagypálya, de 10 embernek azért van nálam munkája, erre vagyok büszke. Szerinted a fideszkormány nem maffia? Valóban, akkor mivel magyarázod ezt a sok anomáliát ami mostanság igencsak sűrűn megesik.Vagy te mit nézel agymosott kisgyerek? Örülök hogy bearanyoztam az estédet,kívánom szívből legyen ez a legszebb az életed folyamán. Az én estém azért jobb lesz, mert bombanőkkel mulatokte kis buzi. Amellett hogy dolgozom, és jól, van időm egész nap irogatni is, fáj mi? Sajnálom hogy a te munkád mellett /zsebtolvaj/ nem jut idő erre. De kár! A pokornyi akár kormánytag, akárnem akkor is utálni való köcsög. és kész.
personal non grata 2011.02.26 21:38:57
@Óvatosvevő:
mágus vagyok vazze. hidd el jól élek, jobban mint megérdemlem. Egyébként ki a lószar vagy hogy így érdekellek? Jó hogy nem a zsebembe turkálsz kicsávó! eGYÉBKÉNT ANNYI A LÉM HOGY VASVILLÁVAL FORGATOM, NEHOGY BEROHADJON, NEMBAJ? Süt belőled az irígység , pitiánerkém! Szórakozóhelyen dolgozom, ezért most is táncoló csajszikkal vagyok megáldva, de te ezt az feelinget nem ismered mert a búcsúba csak a körhintáig jutottál el a szajrédból. Sajnálatraméltó lúzer vagy.
personal non grata 2011.02.26 21:42:05
@baliquez: :)))
2007 eleje óta Orbán Viktor előszeretettel használja az új többség kifejezést, amely többséget a következő gondolatokkal ír körül.Ez az új többség nem ideológiai természetű, nem pártalapú, hanem sokszínű, és világnézetileg is szerteágazóA kormánnyal szemben…..
Szenzációs sztori egy hírneves ügyvéddel, néhány mindenre elszánt, piti MSZP-s politikussal és újságírókkal a főbb szerepekben.Az előző részek tartalmából: ReakcióSpoiler: Néhány közepes hatalmú kiskirálynak már jó ideje szúrja a szemét néhány újságíró, ezért…..