Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evelin Eliza Nagy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldön élő magyar lány vagyok. Nyolc napja késett a menzeszem, amikor megcsináltam két tesztet és tádámm 2-3 hetes terhes vagyok. A gyerek lenne jelenleg az utolsó, amit szeretnék. 5-10 év múlva tervezek szülni, mindenesetre semmiképp sem most. Néhány éve volt már egy spontán vetélésem, akkor már…..
Evelin Eliza Nagy 2020.06.05 22:35:57
Sziasztok Lányok!
Nekem is van 1 kis történetem, lehet valakinek tanúságos. Ezért írom le!
Én 45 éves vagyok, van 4 hónapja 1 szerelmem nagyon nagy szerelem és ezért még mi is a nagy szenvedélyben és hévben elvesztettük az eszünket és belém élvezett a peteérés kellős közepén! Aztán még négyszer a nap folyamán, tehát a 12 óra alatt 5ször, az első után már úgy voltam, úgyis mindegy! Teszem hozzá mind az 5 alakalom után tettem fel parmatex hüvely kúpot, amit ugye előtte 10 perccel kellett volna! Ez egy keddi nap volt (05.19.-én)másnap szerdán írattam esemény utáni tablettát a házi orvos is felírhatja, nem mentem nőgyógyászhoz. ...rigesoftot! Én hülye egyszerre vettem be a 2 szemet..12 óra különbséggel kell....nem baj...semmi nem történt velem utána, ami nagyon idegesített, sem pecsételő vérzés, semmi görcs, mintha be sem vettem volna!
És szerdától el kezdtem szedni a c vitamint, volt otthon szemes 1000mg. béres a napi 8-9 alkalommal. Amikor elfogyott vettem én is ascorbin acid 100% port,van benne kis adagoló kanál és abból ittam 9-10 alkalommal egy nap, tudom rengeteg de féltem. És mellé ittam a cickafark teát dupla mennyiségben azt is. A c vitamint 1 héten keresztül szedtem és megjött a vérzésem hála Istennek jún. 1-én csak 1 napot késett!
Szóval nem tudom az esemény utáni tabletta ,a kúpok, a rengeteg c vitamin segített, de nem lettem terhes!