Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pleasanton

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink legnagyobb videojátékos trendje a nyílt világú játékok szórása a piacra. Az elmúlt 10 évben ez a műfaj vált az uralkodóvá, a játékok jelentős hányada már egy szabadon bejárható homokozóba van beleültetve, legyen szó szerepjátékról, lövöldéről, verekedős TPS-ről, vagy akár egy autós…..
pleasanton 2020.06.10 04:20:26
Öt gyerekkel él Németországban Robi, akinek nem is áll szándékában visszaköltözni Magyarországra. Egyebek mellett a negatív kisugárzás, az emberek egymás ellen uszítása miatt érzi úgy, hogy jobb lesz nekik ott. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te sem érted azokat, akik hazaköltöznek? Írd meg a…..
pleasanton 2020.06.05 01:47:28
@M1nd3gy:
Ez azert eleg eros altalanositas. En egy gellert-hegyi hazat hagytam hatra. Amit a csak a sajat keresetembol vettem meg, nem orokoltem hazat, penzt, meg csak a felesegem se dolgozott. Eleg jo kis egzisztenciat epitettem a semmibol. Egyetemen meg egy keves osztondijbol es nem sokkal tobb diakhitelbol probaltam tulelni a napokat. Aztan elkezdtem dolgozni. Fejlodtem, szepen lassan egyre jobb munkam es fizetesem lett. Aztan jott a lehetoseg, hogy kikoltozhetek egy masik orszagba. Ot eve vagyok itt, es eppen hazat vasarolni keszulok. Mert nem akarok visszamenni. Pedig ott konnyebb lett volna. Volt hazam, jo fizetesem. Itt ujra kellett kezdenem mindent. Ami penzem volt, az egybol elment a koltozesre es a kezdeti koltsegekre. Ja, es miota itt vagyok, azota erdemes nyugdijat fizetnem. Tudom mennyi van, en dontom el, hogy mennyit fizetek es hogy mibe fektetem be. Ilyen egy kulfoldre szokott luzert!