Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marty79

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már nem csak a kommentelők, hanem a bloggerek is használhatják az avatarokat, sőt, ennél többet is: az új Névjegy oldaldobozzal az avatar mellett az Indaneten megadott és publikusra állított további adatokat is ki lehet pakolni a blogok oldalhasábjába.Az oldaldoboz jelenleg elég…..
marty79 2009.05.01 21:55:05
@Strawberry25: segitseg.blog.hu-n találsz egy egészen teljes leírást hogy mit kell csinalni.
Főiskolai szintű Programozó Matematikus szakG-3FP1 iWIW klub meghívó E-mail cím1.Csorba Évaelküldveok2.Dálnoki József ok3.Gáti Attila N/A4.Katona Zsolt N/A5.Lébenguth Zitaokok6.Lazák Zoltán N/A7.Pass Péterokok8.Peller Nándor N/A9.Tóth Zoltán N/A..
Főiskolai szintű Villamosmérnöki szakG-3FVETelekommunkiációs SzakirányiWIW klub meghívó E-mail cím1.Bereznay Sándor N/A2.Béres Zoltánelküldveok3.Dobrosi Szabolcs N/A4.Elek Zoltánelküldveok5.Eszlári Zoltán Zsolt N/A6.Fülöp Istvánelküldveok7.Jurecz…..
Főiskolai szintű Gépészmérnöki szakG-3FGLTermelésir és Logisztikai szakirányiWIW klub meghívó E-mail cím1.Bacsó Róbertelküldveok2.Balázs Péter PálelküldveN/A3.Bárdos Dénes N/A4.Barta László N/A5.Czakó Gáborokok6.Czirják Péterelküldveok7.Dávid…..
Főiskolai szintű Gépészmérnöki szakG-3FGAGyártásautomatizálási szakirányiWIW klub meghívó E-mail cím1.Dobos Róbert N/A2.Hajdú Lászlóelküldveok3.Lénárt Józsefokok4.Orbán Istvánelküldveok5.Pásztor Róbert Bálintelküldveok6.Tóth Szabolcselküldveok7.Vigóczki…..
 Hello,bocsi, hogy nem módosítottam. A lényeg, hogy minnél több érintetthez eljusson. ) Sziasztok!Első körben engedjétek meg hogy megköszönjem, hogy elfogadtátok a meghívást ebbe a klubba, amit valójában már öt évvel ezelőtt kitaláltunk pont azzal a céllal, hogy…..