Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pénzügyi Guru

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnapra tartogatom az értelmetlen posztokat. Vagy csak én nem értem mi a poén? Innen loptuk a képetKedves Szakítós!Közreadnám én is a rövidke kis sztorimat. Szóval egy nem túl egyenes férfiúval sikerült összekavarnom magam. Én komoly(abb) kapcsolatot terveztem volna, ő…..
Megtört a jég, megérkezett az első lányszopat - lányszív, igen, a történet szereplője két lány, és van benne sok szex, olvassátok tehát.Lady válaszát itt olvashatjátokEgyszerűen muszáj leírnom a történetem, had okuljanak belőle a velem egy cipőben járók, nők és férfiak.…..
Pénzügyi Guru 2008.08.07 09:44:08
Már látom a kommentekek: hol ebben a szakítás, he? Hát én se nagyon találtam, legyen mondjuk az, hogy a levélíró meg Eszter valójában jártak, és most ezen a szakítás utáni barátkozás témával szenvednek, és akkor egy kicsit profilba vág a sztori. Note: a kedves szöszikkel…..
Igen egyszerű lenne persze a válasz arra, hogy használsz-e hirdetés blokkolót, azaz letiltod-e a hirdetéseket? De én ezt egy kicsit tovább viszem, és azt is megkérdezem: ha használsz, akkor miért használsz? (És mit használsz erre?)Egyébként becsülöm azon (jórészt Sanomás)…..
Kinéztél egy állásajánlatot, jelentkeztél rá, felvettek és most ott állsz,hogy aláírd a munkaszerződésedet. Lássuk mi az a két dolog amit biztosan kérni fognak tőled.FolyószámlaMa már általában az a jellemző,hogy a fizetésedet átutalással kapod meg, ehhez pedig egy…..
Az első bejegyzésünkben a pénzpiac felépítését szeretnénk bemutatni röviden. Nézzük tehát azt a 7 területet ahol a pénz megfordul. Bankok: Magyarországon jelenleg 30-40 bank működik, a takarékszövetkezetekkel együtt összesen 100. Itt vezetik az emberek a…..
Kedves fiatalok, pályakezdők!Köszöntelek titeket az oldalon. Hogy miről is fogtok itt olvasni? Olyan témákról amikről valószínűleg az iskolapadokban nem halhattatok. Az első bejegyzésekben a következő témákról lesz szó:A pénzpiac felépítése.A személyes pénzügyi kultúra…..