Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenni (törölt)

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma úgy látszik a szexolimpia Usain Boltjaival van dolgunk, akik nem figyelnek a barátnőjükre, de miért nem? Srácok, csak egy kicsit tegyétek már oda magatokat, ne maszatoljatok.   Mivel minden vég valaminek a kezdete is egyben, ennek jegyében leírnék egy  szakítós…..
A gyerekkor legnagyobb baja a sok mese. Ahogy felnövünk, a mesék megmaradnak, csak kikopnak a hősök, maradunk mi, inclusive király, királynő, herceg, királylány, parasztlegény. Kedves gyerekek! Kacifántos és hosszú, szinte szürreális tündérmesét küldök ma nektek, melyről még…..
Mivel elég jó kedvünk van így hétfőn, ezért nem sírunk a hétvégi dolgokon, hanem segítünk, ahogy minden jó úttörő tenné. Szingli pasit keresünk szingli lány mellé. Jelentkezni lehet emailben vagy kommentben. Szevasztok, itt az új hét! Kedves Szakítós! Én is beálltam már…..
A srác egyszerre több nőt futtatott, plusz rabolt is, így előbb a csajokat vesztette el, majd a 4,5 éves börtönbüntetését tölti. A lány iskolába járt, a fiúnak így mindenre maradt energiája. Kedves Szakítós blog!   Nagyon friss olvasója vagyok a blogotoknak és azt hiszem…..
A valaha volt legőszintébb mondatot kaptuk olvasónktól: "Boldog korai huszonéves kor, tele felelőtlenséggel, és mosolyért kapott pinával". A mosolyért kapott pinára verses kötetet lenne érdemes összedobni. Egy egyetemi közegben nem is lehet durvább szakítóok Woody Allen…..
Az apokalipszis lovasai ernyedten engedték el harsonáikat, amikor az előttük álló fiatalember a naplemente állásából kiszámolta szerelmét. És ne legyen közünk tőrös férfiakhoz, ne feledjük. Innen loptuk Sokáig gondolkoztam, hogy megírjam-e nektek a most következő sztorit,…..
Kenni (törölt) 2008.08.30 06:49:43
A távkapcsolatokról mindent elmondtunk már, de az ilyen Géza-szerű férgekről még hetekig tudnánk beszélni. Lányok, miért hisztek a féfiakban? Az olyan férfit, aki meg nem bízik meg benned, miközben olimpiai sporttá fejlesztette a félrekúrást, és rekordokat döntöget…..
Kenni (törölt) 2008.08.25 14:08:57
majompásztor · mezeijoghallgato.blog.hu 2008.08.25. 13:57:38

Ez nagyon fekete világkép.

Olyan sokfélék vagyunk.
Az általánosítás csak összemos.
Mai posztunkban barátságból lesz szerelem, vagy legalábbis valami ehhez hasonló, amiben sok az utazás, a féltékenykedés és félrekúrás. De ki szopat kit? Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, egyszer-egyszer hozzá is szólok. Sőt meg is említettem már, hogy nekem is van egy…..
A koleszos világnál nincsen betegebb és szürreálisabb könyezet, mondom ezt úgy, hogy én csak lelkes látogatóként csöppentem bele ebbe a világba. A szerelmi háromszöget azzal megkavarni, hogy az ellenséges barátnők folyosótársak? Ez csodálatos, komolyan. Kedves szakítósblog!…..
A korkülönbségből adódik az ősi urban legend, hogy idősebb nővel mindig jobb a szex. Az állandó huzavonából, hogy ki van kivel, mindkét fél jól járt, mert a szex az jó volt. Egyébként régi szabály: az utolsó szexbe mégiscsak belead apait, anyait az ember, tehát mindig jó. Az…..
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..
A szerelemben sajnos mindenkit meg lehet vezetni, egy bedobott törökországi nyaralás pedig mindenki számára maga a crazy love. A csávó egy hal, hogy nem merte a csajnak megmondani a tutit. Tényleg szurkoljunk a lánynak, hogy túlélje ezt a szitut. Pár nappal a nagy családi találkozás…..
Kenni (törölt) 2008.08.12 21:02:07
Kenni (törölt) 2008.08.12 21:20:05
Vasárnapra tartogatom az értelmetlen posztokat. Vagy csak én nem értem mi a poén? Innen loptuk a képetKedves Szakítós!Közreadnám én is a rövidke kis sztorimat. Szóval egy nem túl egyenes férfiúval sikerült összekavarnom magam. Én komoly(abb) kapcsolatot terveztem volna, ő…..
Kenni (törölt) 2008.08.10 11:13:47
Kenni (törölt) 2008.08.10 11:14:42
Kenni (törölt) 2008.08.10 11:26:52
Egy kis felnőtt sztori - ez volt a levél subjectje, a felnőtt tartalom kifejezésen egy csöppet mást értettem, mint ami következett: egyetem, diploma, házasság, egy gyerek, két gyerek, építkezés, ház, válás, szomorúság. Segítség: a levélíró nő, az ő a későbbi férjre…..
Volt már olyan sztorink, ahol a lány nem akart szexrabszolga lenni, most egy fiú sokallt be: neki nemcsak a szex mennyiségéből lett elege, hanem a helyszínek változatosságából is. Na igen én is eljutottam idáig, h kiöntsem nektek a szívem búját:). Na jó ez így túlzás, a…..
Már látom a kommentekek: hol ebben a szakítás, he? Hát én se nagyon találtam, legyen mondjuk az, hogy a levélíró meg Eszter valójában jártak, és most ezen a szakítás utáni barátkozás témával szenvednek, és akkor egy kicsit profilba vág a sztori. Note: a kedves szöszikkel…..
Tele van a szekrény csontvázakkal: elrontott, félbehagyott, tönkrement szerelmek, néha befigyel egy házastárrsal közös ingatlan, vagy három gyerek. Rita besokkalt a 15 éves kapcsolattól, nem ment neki a versenyzés, ezzel jól összetörte a levélíró szívét.Sziasztok!…..