Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barcelona09

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hangos a net a Nők Lapja botrányától. Röviden összefoglalva, egyik rovatukban lelki támogatást, tanácsadást lehet kérni tőlük levélben, amit megjelentetnek, és válaszol rá egy… szakértőt akartam írni, de pont az a lényege a botránynak, hogy nem szakértő válaszolt, és nem szakértői választ…..
Barcelona09 2020.05.27 19:31:13
@jobangel: Elolvastad egyáltalán a hozzászólásomat? Mert a mondanivalóm érdemi részére, arra, ami a posztodat alapjaiban kérdőjelezi meg, nem reagáltál, leragadtál a lábjegyzetnél.
Barcelona09 2020.05.28 07:42:45
@jobangel: Nem mentegetem, hanem a felelősségi viszonyokra hívtam fel a figyelmedet. Röviden újra: egy többfokozatú, többszereplős munkafolyamatban készül a munkadarab. Emelkedő hatalmi sorrendben: újságíró, szerkesztő, olvasószerkesztő, legfelül a főszerkesztő jóváhagyása, és ő vállalja a felelősséget a nyomdába kerülő lapért. Ezek után milyen morális, sőt jogi alapja van a "társtettes" főnöknek az általad elvárt szankcióra?
Barcelona09 2020.05.30 09:40:48
@jobangel: Úgy tűnik, átsiklottál a kérdésemen, ezért megismételném tisztelettel, mert ez tényleg a te szakmai kompetenciádba és a blog témájába tartozik:
Egy többfokozatú, többszereplős munkafolyamatban készül a munkadarab (újságcikk). Emelkedő hatalmi sorrendben: újságíró, szerkesztő, olvasószerkesztő, legfelül a főszerkesztő jóváhagyása, ő vállalja a felelősséget a nyomdába kerülő lapért. Ha hibásnak bizonyul a munkadarab, van-e morális, sőt jogi alapja a "társtettes" főnöknek az általad elvárt szankcióra a gyártási sor legalján állóval szemben?