Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Τunγacsáp

144 bejegyzést írt és 317 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek az északi énekesnők! Szőkék, hülye hangjuk van, elgitározgatnak, énekelgetnek. Leveszik a csizmájukat, ha szaunába mennek... Meg persze minden mást is levesznek rendesen. Vagy nem szaunáznak, viszont nagyon én se. Hogy most ebben mi az érdekes? :)..
Τunγacsáp 2015.01.15 20:48:32
Olvastam ma a zöld üstökösről, hazafelé jövet néztem az eget, de csak annyi rémlett, hogy Orion és Pleiádok, így azért nehéz volt. Mire megnéztem, hogy pontosan hol, és kimentem, már befelhősödött az ég.
Amúgy az Orion övét kell a Pleiádok felé meghosszabbítani, persze az nem találja el, de kb. olyan messzire kell húzni a vonalat.
Soha vissza nem térő alkalom az életben!!!! Mondjuk minden pillanat az, ez nem újdonság. :) Ezt még meg lehet nézni január végéig, de most a legfényesebb.

Talán tavaly ilyenkor határoztam el, hogy majd valamikor nyáron befejezem a heti rendszerességű terápiát. Már jó rég óta vagyok ott, és úgy hittem, hogy lekerekedik a történet addigra.
De csak nem akart. Talán nekem is tennem kellett volna valamit. :D
Már két hete pont túl hideg volt (nekem) ahhoz, hogy biciklivel menjek, talán nem véletlenül pont szép csillagos égbolt volt, mikor egyedül sétálgattam oda és vissza. Idén azért jó lenne lezárni.

Kedd este befordultam egy sarkon. A következő kis utcánál előbb egy kisbolt, majd egy gyógytornaterem következett. A narancs fényben a lámpaoszlop tövénél megláttam a kutyát. Kirajzolódott az alakja, de nem hittem el. Mentem tovább és néztem. Furcsa dilemmám lett: ha tovább nézem ahogy közeledek, akkor aggressziónak veszi a farkasszemnézést, ha nem nézek oda, akkor nem tudom meg, hogy tényleg kutya-e.

Most nem tudom mi volt. Nyáron később sötétedik, akkor már messziről felismerni.
Nekem is vaaaan! Megérte neki 2011.06.26 23:32:00
Ez a Marco Antonio nagyon szerelmesen énekel. Azt mondja, megérte neki minden, hogy most a szerelmével legyen. Ha nem tudnánk, ő nem más, mint Jennifer Lopez, és úgy házasodtak össze, hogy épp eltelt egy hét az előző feleséggel való válás óta. Na de mindegy is, engem nem…..
Τunγacsáp 2014.11.01 11:48:49
Eh, celebvilág! Fontos nekik a megjelenés, a hírverés. Az újságíróknak meg a kattintásszám, a hirdetőknek a konverzió, hová lesz így a világ?

velvet.hu/gumicukor/2014/11/01/ben_affleck_ripityara_torte_jennifer_lopez_szivet/

Már épp megcsömörlöttem tőle, és manipulációt sejtek ott is, ahol talán nem kéne, mert végre úgy néz ki, mint akinek fény gyúlt a fejében.

"BANG, címlap! J-Lo könyve hamarosan megjelenik!!!"
Τunγacsáp 2014.11.12 21:16:18
1.bp.blogspot.com/-GXlMXPTS2SA/URa5leR25yI/AAAAAAAAZPo/MU6A2rBZp9k/s1600/Shannon+de+Lima4.jpg

Nem mondom, megértem Marc Anthonyt, azt mondjuk furcsállom, hogy nem kicsit emlékeztet Shannon Jenniferre. Más is így látja?
Vajon mi az oka, hogy valaki külsőre mindig hasonló párt választ magának? Szerintem az esetek kisebb részében magyarázható ez az ízléssel, inkább valami berögzült benyomás, vélekedés, ööö valami lehet a háttérben. Hirtelen egy nőismerősöm jut eszembe, aki mindig magas, vékony, szemüveges férfiakat választott.

De nem csak a külső lehet szempont. Mit lehet még elképzelni? Személyiség, életkor, foglalkozás, lakóhely...

Valahogy úgy érzem, hogy Marc Anthonynak sem egyszerű.
Nekem is vaaaan! Hogyan is...? #2 2014.03.13 18:53:34
...vagyok mostanában? Értékeltek, mint munkást. Fura, hogy olyan szkeptikus vagyok, és el tudok képzelni mögé egy negatív történetet is. De azt is tudom, hogy tényleg jó vagyok. Szóval jó osztályzatot kaptam, kiemelkedek a nagy tömegből. Látok némi utat a jövőre nézve is.…..
Egyszer láttam A kékszakállú herceg várát. Egy szlovák basszus énekelte a kékszakállút, egy magyar nő Juditot (ejtsd/énekeld: Júdit). Úgy emlékszem elaludtam rajta. Egyrészt fáradt is voltam, másrészt a mai kor emberének a múlt század divatmagánya, spleenje már csak valami…..
Τunγacsáp 2014.03.13 18:08:18
www.flickr.com/photos/39638504@N07/13105443184
Let her go to let her come another time.
It's all in my head.
Nekem is vaaaan! Nem tudok 2009.11.16 07:30:00
Hiába gondolom, hogy ez a negatív gondolkodás elrontja az egészet, és az esélyt veszem el magamtól, azt sem tudom megtenni, hogy nem írok erről. Legalább erről tudok írni, amikor másról nem megy. Talán könnyebb lesz ezután, ki tudja. Vajon olvas-e az a barátom, aki hasonló…..
Nekem is vaaaan! Csapp 2009.07.16 23:18:00
De megcsappant itt az érdeklődés! Persze biztos vannak okai, de majd megváltozik. MEGVÁÁLTOZIIIIK! A kacsacsőrű emlős és a csigafarkú zsiráf románca... Vorsicht! Bremsen, Barbapapa! Du bist aber Süß! Könnten das Barbaeier sein? Tatsächlich! (ez a kedvenc szavam) A hétből…..
Τunγacsáp 2012.07.20 22:02:55
Nekem is vaaaan! Pénz és más 2009.11.24 00:01:00
Emlékszem, egyszer egy vonatúton fél óráig hallgattam egy lány telefonbeszélgetését. Elnézést, nem lány, fiatalasszony. Egy olyan nő tehát, akivel amúgy szívesen megismerkedtem volna, de kiderült, hogy ő már az elkötelezettség majdnem legmagasabb fokára lépett. Az ifjú…..
Túl sokat gondolkodok, az a baj, mondják. Most mit tegyek, ha erre szabták az agyam? Elmúlt felettem a nyár nyomtalan, vagy legalábbis úgy érzem. Inkább arról van szó, hogy lehetett volna jobb is. Mielőtt tovább panaszkodnék, ajánlok egy remek cikket Mérő Lászlótól: Maga itt a…..
Nekem is vaaaan! Felháborító!!! 2010.07.02 17:25:59
Hihetetlen egy pingvincsalád! Mégis milyen példát mutatnak ezzel a gyerekeknek?!?!? Verd át anyádat, nyugodtan zabáld ki a hűtőt a háta mögött, az ne érdekeljen, hogy esetleg szabályok vannak otthon, vagy hogy kinek a pénzéből lett vásárolva az a szaros piskóta! Remélem apátok…..
Nekem is vaaaan! Szembenállás 2010.06.25 15:11:00
Nemrég az történt velem, hogy egy pesti utcában a járdán sétálva szembejött velem egy fiatal nő, és idősebb házaspár hozzátartozói (nagyszülei talán?). A járda két ember számára volt kényelmesen széles, hárman már nem férhettek el rajta egymás mellett. A szembejövők…..
Tizenhatos karika: (16) Ma reggel ez ment a rádióban: Madonna énekli, hogy loliszósz, loliszósz... :) Hogy mire is gondoltam hirtelen? Üdv! :)..
Nekem is vaaaan! Sok idő 2010.05.27 07:30:00
Fogadjunk azt a számot is csak én ismerem, aminek a szövegében: „...Time, wretched time Has stolen away the only things I've ever held dear...” És nem hiszem el, megvan a tecsőn, egy bizonyos idővel ezelőtt még nem találtam, íme: Ma eszembe jutott valami, amit meg akartam…..
már megint jó rég nem, most jöjjön egy kis zagy. egyrészt most naaaagyon sok minden van a fejemben, amit legszívesebben ideöntenék, másrészt meg nem is tudom, hol kéne kezdenem a sok mindent. no és nem is biztos, hogy minden mindent ide szeretnék. jól vagyunk, nagyjából.…..
Nekem is vaaaan! Növények 2009.08.11 22:40:17
Kinyírtam egyet valószínűleg. Na nem a gazokra gondolok, amiket tucatjával húzok ki, hanem egy kedvenc szobanövényemre. (Igazából mindegyik kedvenc, mert nincs sok. Ööö, mennyi is maradt? ) Egyszer már eldobálta a leveleit, de átültettem, és megmaradt, újra hajtani kezdett. Most…..
Τunγacsáp 2009.08.12 21:52:57
@csipesz.: Azt hittem az aszpirinnel viccelsz, de most olvastam róla. Bár úgy írták, hogy "lehet, hogy babona, de azért..."
Viszont nincs aszpirinem. Pedig most már bebizonyosodott, hogy tényleg mindenre jó! :)
Nekem is vaaaan! Idő 2009.12.19 16:52:00
Milyen érdekes, hogy Pearl Jam előbb volt itt, mint Pink Floyd. Szeretem ezt a számot. Csak ne lenne ilyen béna most a tecső. (most épp jobb lett) Érdekes, összehasonlítva a Pearl Jam számmal, ebben későn kezdenek énekelni. Az meg későn indul be, miután befejezték a szöveget.…..
Nekem is vaaaan! Emlékezet 2009.12.17 16:17:46
Emlékszem, reggel még megnéztem a bankom internetes felületén a számlámat. Most elutalgatnám a csekkeket, de nem jut eszembe a loginnevem. Azt tudom, hogy hány karakter, és talán a betűk-számok sorrendjét is tudom. De hogy milyen betűk és számok, azt már nem. Teljesen kiment a…..
Nekem is vaaaan! Értelmet nyert 2009.11.23 22:27:00
Értelmet nyert egy kifejezés. Úgy is mondhatnám, hogy már tudom, mit jelent. :) Épp egy tévésorozatot néztem, amiben azt mondta az egyik nő a kolléganőjének: – Nem megyünk el inni valamit? Ez egy illokúciós beszédaktus. (Ez két link baloldalt. Ezt hogy kell mondani…..
Nekem van ;-) Sempre libera 2008.11.16 09:08:00
No ez most onnan jutott eszembe, hogy lesz ma az Operában, és ez az abszolút, legeslegeslegnagyobb kedvencem. Nem mellesleg pedig Anna Netrebko előadása külön nagyon tetszik :))) És szintén nem mellesleg már egy ideje ki akarom rakni, csak valahogy folyton elmaradt, mert más dolgom, más…..
Nekem is vaaaan! Tudom 2009.11.18 22:32:00
A tettek szerintem önmagukért beszélnek. Azért leírhatom, mert a szó elszáll, a blogposzt megmarad. Körül vagyok véve emberekkel, azt hiszem ez elkerülhetetlen, legyen szó akárkiről. Az a jó dolog, hogy ezeket a betűket most barátokra pazarolhatom. Az egyik barátom azt mondta, hogy…..
Mikor már nincs sok idő hátra, egyre csak közelít az úticélom, olyankor nem is tudom, mi jár a fejemben. Általában így a nap végeztével kevés kreatív, vagy előrevivő gondolat fordul meg a fejemben. Egy rutin ez már, ami szépen lefut magától is. Az ember például egész kevés…..
Nekem is vaaaan! Fantasztikus 2009.11.18 15:15:00
Fantasztikus, hogy hol tart manapság a tudomány! Ennek számomra is nagyon sok előnye van. Annyit hallani manapság a H1N1-ről, még a férfiöltözőben a papucsban flangáló meztelen férfiak között is erről megy a diskurzus. A papucs, bassza meg, azt felejtettem otthon, de zuhanyozni…..
Nekem is vaaaan! Igény 2009.08.25 11:15:39
Csak elmondom ezt is. Voltam augusztus 20-i városi ünnepségen, meghívásos alapon a város elöljárói adtak át kitüntetéseket, elismeréseket, kis műsor, pofavizit a testvérvárosokból, stb. Szégyelltem magam. Egy: simán túlöltöztem a város nagyjait, a közönséget meg pláne.…..
Volt egy testvérpár, akivel annakidején nagyon sokat játszottunk. A kezembe fogtam a kemény rudamat, és nagy átéléssel rángattam, miközben őket figyeltem. Ma is nosztalgiával gondolok vissza azokra az időkre. Ma is néha-néha összefutunk, és jól érezzük magunkat. De nemrég…..