Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8proba_Viktor

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól emlékszem még a húsvéti meglepetés havazásra, amikor túlzott optimizmussal, nyári sportcipőkben vágtunk neki az Országos Kéktúra 22-es, 23-as szakaszának. Sajnos akkor Bélapátfalvánál abba kellett hagynunk a túrát. Bokáig érő hóban, ezer méteres szintemelkedést, megfelelő felszerelés nélkül,…..
Előzmények itt Hétfőn reggel szokás szerint gyorsan bevásároltunk a Kauflandban, és megreggeliztünk a hostel közös konyhájában. Ezek a konyhabeli étkezések is emlékezetesek maradnak amúgy, mert itt is jó kis multikulti feeling volt végig, ahogy a franciákkal, olaszokkal, ázsiaiakkal tülekedtünk a…..
Lassan egy éve már, hogy a Pilisben tettem néhány hosszabb kerékpáros túrát, aztán hagytam a bringázást mert nyáron inkább a görkorcsolyát részesítettem előnyben. Már majd elfelejtettem milyen jó móka ez is, de Laci bringalázba esett és engem is felcsigázott, szóval újra belevágtam. Kicsit…..
Kicsit hanyagoltam a blogunkat mostanában, mivel Kati bevállalta a nagyobb volumenű írásokat, én meg a saját sport tevékenységeimet nem tartottam későbbi visszakeresés szempontjából fontosnak. Azonban most valami új, izgalmas történt. Új jövevény érkezett, ami már valószínű végig fog kísérni a…..
  Elég borongós hangulattal köszöntött be idén az ősz. Mivel ezt a kellemetlen viselkedését az elmúlt pár hét esőzésével tovább fokozta (tudom ez rendkívül fontos a növényeknek, meg minden, na de mégis), már tűkön ültünk, hogy végre egy kicsi esélyét adja néhány óra…..
Székely deszkások! Szevasztok!  Na, szóval az elmúlt 6-7 napom "elképesztően"  aktív volt sportolás tekintetében. Igazi rali volt, olyan teljesitményekkel, amik egy 70 éves sportos nagymamának is elismerésre méltó lenne. Voltam 3 szor úszni, 3 szor futni, ez a nem semmi.  Nem tudom meddig fogom…..
Alig telt el pár hét a Kakucs Ringen rendezett hosszú távú görkorcsolya verseny óta, és máris adódott egy újabb lehetőség, hogy kipróbálhassam magam egy hasonló versenyen. Kicsit feszengve érkeztünk a Campona áruház parkolóházába, ahol a görkorcsolyázóknak egy egész évben használható elkülönített…..
A nyári hónapokban, a jó időjárásnak köszönhetően, egyre többször húztam gyorsasági görkorcsolyát, így nagyon megörültem mikor a Dunaguri közösségi oldalán találtam egy versenykiírást a Magyar Sí Szövetség rendezésében amelyen végre elindulhatok. A Kakucs Ringen megrendezett körversenyről annyit…..
Mivel legutóbbi bejegyzésem után követőim száma 1 főre duzzadt, fontosnak tartottam, hogy félbemaradt cikkemet befejezzem, szóval most beavatok minden érdeklődőt a pilisi kerékpáros utak általam preferált válogatásába, és abba, hogy ha valaki nekiindul, mikre érdemes figyelni. Modern világban…..
Ki ne szeretne kiszabadulni a nagyvárosból, a hétköznapi rutinból, az unalmas munkahelyéről, hogy végre érezhesse, igazán miért is éri meg felkelni és kivárni azt a néhány órát, amivel a hétvége kecsegtet, hogy végre kiszakadjon egy kicsit a rutinból. Bocsánat, hogy szabadjára engedtem a…..