Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sorin Pop

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AudioWorld Hazai High-End Audio 2019.07.21 14:11:41
Mielőtt elkezdenénk ennek a nem túl frappáns főcímnek a kibontását, érdemes volna egy kicsit – a teljesség igénye nélkül – visszatekinteni a múltba, felidézni a „Magyar Hi-Fi” eddigi kis és nagy dobásait, már hogy egyáltalán megfogjuk ennek a fogalomnak a gyökerét, és jobban lássuk, honnan…..
Sorin Pop 2020.05.23 18:30:58
Teljesen egyetértek @Homo ludens által leírtakkal, főleg az első részével: a reklám a megfelelő (főleg online) információ hiányával. Megpróbálok kiragadni csak egy konkrét példát.

Gábor, említesz a cikkedben pl. egy Mellorn Audio céget, amely állítólag valami nagyon jó lemezgjátszót gyárt:
1. A cikkedben nincs direkt link a honlapjukra (hogy az olvasó egyből odajusson)
2. Oké ráguglizek és megtalálom a honlapjukat, amely (legyünk őszinték) tök gagyiul és elavltnak néz ki.
3. Jó, oké, megnézem a lapot a lemezjátszójukról: mindössze 3 fotó (azok se túl nagyfelbontásúak) van róla, és szinte semmi konkrét infó, paraméterek, a betűk kicsik... Pl. egy olyan egyszerű infó sincs ott, hogy miből van a lemeztányér, vagy hogy hogy lehet sebességet váltani. Fel kellene hívnom őket vagy nem tudom, írni emailt, hogy ilyen alapvető infót is megszerezzek. De nyilván nem, nem akarom őket emiatt felhívni, úgy vagyok vele, hogy ha ennyit nem képesek kirakni a honlapjukra, akkor baszhatják . És kész, ennyi. Idáig tartott a történet. (és kb. ugyanezt mondhatom pl. az Audio Nature honlapjáról és az ott található infókról) Akkor min csodálkozol, kedves Gábor? Ez az egész nem csak arról szól, hogy hű de jó szzakértők és mérnökök, hanem egy csomó minden mással is velejár, információval, reklámmal, láthatósággal, a potenciális vásárló dolgának a könnyitésével már az első érdeklődés alakalmával. És ez az, amiben kurvára nem jók a magyarok.