Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter33

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök humorforrás, mint a pornolizer, vagy a Dallas-hangalámondás, de a vaterás ingatlanhirdetések szövegét tényleg sosem lehet megunni. Itt egy kis ízelítő, aztán ugorjanak az Aranylinkre, amit Csaba küldött, áldott legyen a neve érte. "A kerités mögött van a Csömöri…..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Péter33 2010.03.03 12:14:55
ezpontaz.hu/lap_os_beka-konyvjelzo.html

Lapos-béka
Mutasd a képeket

Szeretnénk az elgázolt országúti lelkek témát még egy kicsit masszírozni, de ugyekszünk azért a jóízlés keretein belül maradni. Ezzel a termékkel talán már át is léptük azokat a kereteket, de muszáj elmondanunk, hogy a megpillantás, megtapogatás után nem tudván, hogy mit reagáljunk, először csak hümmögtünk, majd csendben pukkadoztunk, végül kicsit indiszkrétebben nevetgéltünk...vihogtunk, na.

A helyzet morbiditását kihangsúlyozandó, Breki testét radiálos Goodyear mintával tettük kívánatosabbá. Egyből nem lesz unalmas a Háború és Béka vagy a kötelezők. Jobban fog menni a tanulás, ha Breki grimaszol rád a mikroökonómia könyvből. Nem garantáljuk, csak reméljük.
Lap-os béka, Könyvjelző, könyv, könyvjelző, béka, állat, szilikon, morbid, nőnap
Lap-os béka, Könyvjelző, könyv, könyvjelző, béka, állat, szilikon, morbid, nőnap - zoom
Jó hírrel szolgálhatunk! Van egy csomó tölthető elemünk, ökotudatos hosszabbítónk, energiatakarékos izzónk, néhány pulcsink, pólónk meg sok egyéb izgalmas cuccunk. Az univerzum tágul, nálunk viszont egyre kevesebb a hely, úgyhogy úgy döntöttünk, mindent felajánlunk…..
Végre otthon is tökéletes minőségben élvezhetjük Hugh Jackman és az általa irányított robotok bunyóját, mint azt múlt héten leírtuk a kiadvány tesztjében, most pedig három szerencsés olvasónk akár meg is nyerheti a Blu-ray verziót, ha helyesen válaszol az alábbi kérdésekre…..