Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verus_

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasoim!Par terrorista miatt egy szigeten rekedtem. Egy Soller nevu varosban lakom a hegyek kozott, amiben nincsenek 3 meternel szelesebb utcak es minden ablakon zold a zsalu. A haz, amiben elek,160 eves. Maquez irt mar rola egy elveszett regenyeben. Harom emeletes,vastagon benotte a…..
Kölni napló Hibaaaaaaa 2009.07.06 20:08:00
kedveseim, azert nem jelentkezem mert meghalt a laptopom, es a könyvtarban nem lehet privat dolgokat intezni a gepen. raadasul jövö hét végére le kell adnom a beadandokat...a helyzet szörnyü...gondolkodom a szervizen, de nagyon draga....egyszerüen nem tudok válaszolni az emailekre,…..
Kölni napló "Hajnali részegség" 2009.05.26 04:19:00
Ez az este úgy kezdődött, hogy Andi áthívott salátát enni. De a marokkói lakótársa, akiről már régóta akarok beszélni, épp vacsorát főzött, és meghívott minket, hogy együk meg marokkói szokás szerint egy tálból vele együtt az ételt. Mi mindent úgy tettünk, hogy a…..
Kölni napló Magyar lecke 2009.05.22 18:25:00
Ma a németkurzuson mindenkinek mondania kellett egy-egy mondatot a saját nyelvén, aztán megvitattuk, hogy annak milyen a hangzása, tetszik-e vagy nem. Nagyon nagyon régen egy rádióműsorban azt hallottam, hogy a külföldiek szerint a ’hóember’ és a ’cipőfűző’…..
Kölni napló Erasmus 2009.04.27 19:16:00
        1. rakottkrumpli magyar módra             2. Leute 3. "az utolsó villamos már" csak a miénk volt...  Rotterdami…..
Kölni napló Boldog nyulat!!!! 2009.04.12 21:23:00
Kellemes ünnepeket mindenkinek, köszöntve a felbukkanó meglepetés-embereket is!!! Mindenkit milliószor csókolok!!!! Leiden csodálatos, de a következő bejegyzes csak szerdán várható, mert holnap Noémi is visszautazik velem Kölnbe és addig biztosan nem lesz időm semmire!!!..
Leidenbol, a baglyos hazbol, a Sipi kicsi szobajabol, a csaladi feszek melegebol jelentem, hogy megjottem. Es nagyon hianyoztak es sikitoztak a palyaudvaron mikor meglattak, es eddig beszelgettunk a konyhaban...es a magyar est is fergeteges volt, szoval megint rengeteg a beszamolnivalo, de majd a…..
Kölni napló Sálálálá 2009.04.07 18:19:00
Kilombosodtunk. És ha az ablakom előtt ülök, az olyan mintha egy természetfilmet néznék. A mókusok fáról fára ugrálnak, és már professzionálisan felismerem a madarakat. Itt a bokrosban lakik egy szarka pár. Tartós házasságban élnek, és ha kirakok egy darab celofánt az…..
A kedd esték egyre frenetikusabbak. Tegnap megtáncoltatott egy kolumbiai chicano, párszor egy tüzes koreográfiához illően úgy bedöntött, hogy már majdnem teljesen elhittem, milyen hajlékony vagyok. De talán még sem, reggel óta nehézkesen mozgok, és a derekam erősen hasogat. Ennek…..
Judittal, az egyik magyar lánnyal ma paprikás krumpli napot tartunk…De, hogy az ételről lévén szó, hadd beszéljek az egyetemi menzáról. Ha majd eljöttök hozzám, valószínűleg ez lesz az első látnivaló, amit megmutatok. (főleg NoéminekJ) Szóval ez egy hatalmas,…..
Verus_ 2009.03.24 09:49:43
Par percem van, pedig litaniakat irnek. Egyenlore bajosan van netem, ezt meg meg kell oldani. A kollegiumi szobamat teljesen nekem terveztek, az erdore nyilik, egy kanari szigetekrol szarmazo lannyal lakom. Az angol es a nemet teljes kavart okozott a fejemben, az biztos, hogy mar egy nyelven sem…..
Mammiiiiiiiiii, ne nézzetek annyi tévét!!! Szóval nyugalom, és igen, próbálok vigyázni magamra!!! Hol is tartottunk…A kedd este! (kicsit el vagyok maradva, mert a bejegyzések később kerülnek fel)A kedd este itt egy Franagans nevű ír szórakozóhelyé, ami csak keddenként…..
A facebook előtt tényleg le a kalappal. Zseniálisan ki van találva…(ez ugye a nemzetközi iwiw) Tagja lettem az összes Kölnnel kapcsolatos portálnak, és szinte minden nap bekerül valami a virtuális naptáromba. Már nagyon várom a francia lányt, hogy megbeszéljük ezt az…..
Verus_ 2009.03.13 09:05:00
cicabetti Az utolsó lecsó 2008.08.01 11:51:58
Vélhetően az indulás előtti utolsó bejegyzést olvashatjátok, már amennyiben olvassa ezt valaki:) Felemás ez a blogírás, mert egyrészt jó, hogy nem kell egyesével elmesélni, hogy mit csináltam a nyáron, másrészt meg miért kell nekem elmondani a véletlenül idetévedő…..