Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waine Phaß

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Azt fogod mondani, nem tudod, hogy mi a hivatásod. Keresni fogod a formát, ahogy kifejezheted a világ teljességét, nemcsak író akarsz lenni, hanem filozófus is, lázadni akarsz a középszerűség ellen, anyád ellen, aztán egyedül maradsz és megölöd magad.     De nem baj, mert másnap is eljön…..
Waine Phaß 2020.08.10 17:28:56
@OoOoOo:
"ezer éve. magával kötve mint a kéve,. sunyít vagy parancsot követ."

Ez egy ilyen ország.

JT and Co!
Ti vagytok az anomália, a gyanús "mások".
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
Waine Phaß 2020.07.27 01:46:16
     Majd írok kurvafontos dolgokról is, kurvafontosat, hát mi mást, ezt teljesen véletlenül találtam, annyira cukker, nem tudtam otthagyni.    "Angol nyelvű recenzió Hörcher Ferenc angol nyelvű könyvéről"- adott hírt a Nemzeti Rezsimegyetem arról, hogy angol nyelven jelent meg recenzió Hörcher…..
Waine Phaß 2020.07.26 20:43:59
     "Az új igazgatósági tag, Sztankóczy András a baloldal vezető propagandistája."    Ezt bírta leírni ma az Origo. Amit aztán azonnal átvett a Mandiner, nem szemlézte, pártutasítást nem szemlézünk, hanem állunk mereven, mint Roziban a Radnóti Ákos. A kedves Olvasó sajnos nem tudja, hogy kicsoda…..