Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waine Celecothia

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden napra egy film GameDay 2020.10.24 11:00:00
Melyik filmjében volt: 1. Richard Phillips (2013) 2. Walt Disney (2013) 3. Eamon Bailey (2017) 4. Fred Rogers (2019) 5. Ernest Krause (2020) Megoldás: Tovább!..
Olvasom a híreket, miszerint egy srác (Jackson Oswalt, USA) 13 éves kora előtt otthon épített egy „fúziós reaktort”. A híradások alatti megjegyzések pedig élcelődnek, hogy bezzeg a hülye tudósok meg hatalmas tokamakokat építgetnek, de még mindig nem tudnak áramot termelni a hidrogénfúzió…..
Az IWM egy különleges rendszer, mely garantáltan az áhított testsúlyon tart,a testzsír indexedet alapul véve.A készülék kiszámítja, hogy mennyi kalóriát kéne elégetned, hogy az ideális testsúlyt elérd.A számítás a táplálékbevitelt és a súlyt veszi alapul a hivatalos BMI számok tükrében.Az IWM mérleg…..
Pontosan egy hete készítettem az első posztot a témában. Akkor a 4 napos kivetített átlagos növekedés 128%  volt. A 2020. március 30-i adatok alapján ez a szám 110% lett. Szépen megy lefelé. Ezzel kalklulálva 2020 Április 7-én 1054 megbetegedés lesz, a lerohasztott magyar egészségügynek akkor még…..
Blogunk egyik nagyon régi bútordarabja és szerzője (Pizka professzor) fura szerzet: velejéig és zsigerileg civil, ugyanakkor visszatérően és alaposan foglalkozik olyan témákkal, amelyek gyakran fel-felbukkannak a lemiles olvasótábor agytekervényeiben is. Mai posztja egy olyan örökzöld topikot érint,…..
Hisztis, férfihibáztató írást közölt az NLCAFÉ, még tavaly augusztus 29-én. A röhejes Negyven feletti férfiak, nem vagytok ám szépek címmel ellátott cikk, vélhetően megint egy, a faszkörhintáról lemászott, kiégett, megkeseredett, senkinek sem kellő nőszemélytől származik...
Waine Celecothia 2020.05.25 15:31:25
    "Az a kérdés, hogy a németek otthon érezhetik-e magukat a hazájukban" - mondta a Führer, majd azon kezdett merengeni, hogy vajon ez egy olyan ország, "ahol egy kisebbség rendszeresen rá tudja kényszeríteni az akaratát a többségre". "Az nem fordulhat elő, hogy a többségnek idegennek kell…..