Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gitrap

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhatjuk úgyis, hogy az előző post a felvezetője volt a mostaninak, mert ahogy sokan mondták ott összevissza cikáztak a gondolatok és néhol követhetetlen voltam meg nem teljesen arról szólt, amiről szerettem volna. Akkor most összeszedem magamat és kordába tartom a gondolataimat de…..
   ...milyen is egyedül élni, persze ezt nem klasszikus értelmében fogom kivesézni. Egy kis OFF, nem is olyan egyszerű ez a blogírás most már... vagy csak a lustaságom kezd elhatalmasodni rajtam, mint ahogy ez szokott...?? :) Na jó aki rendszeres olvasóm azoknak NO PARA, már…..
 Milyen fura, hogy az elején azt hittem, hogy nem is nagyon lesz miről írni és közben kiderült, hogy végül is mindenről van véleményem meg azért napi 24 órában nem a 4 fal között ülök, szóval zajlik az élet. Na igaz, továbbra se tudok helyesen írni ezekkel az összetett…..
 Először, hogy stílusos legyek 'hola' mindenkinek! :) Odafajultam, hogy elkezdek blog-olni az életemről itt Argentínában, messze 12.000 km-re az édes Magyarországtól. Most már pont hogy egy éve élek messze távol ARG-ban mindenkitől és mindentől amit csak megszerettem vagy…..
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
Amikor elfogadtam a felkérést, azt gondoltam, ha a politika megpróbál beleszólni a dolgomba, már itt sem vagyok. Addig is nyílt lapokkal játszom.Ma kaptam egy udvarias telefonhívást: Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár asszony meghívását tolmácsolta egy munkatársa.…..
gitrap 2011.01.07 18:50:28
@virág andrás: Megkerdezhetem, hogy mibol gondolja, hogy francia, német és olasz tv-társaságok szinvonalas gyermek musort csinalnak?

Szerintem csak okulas celjabol tekintgessunk nyugatra.
Miért ír egy intendáns naplót? A kinevezésem óta eltelt négy nap tapasztalata azt súgja: tanulságos időszaknak nézek elébe.Példának okáért amióta a hír sajtónyilvános lett, kiderült, hogy ebben az országban mindenkinek van egy unokahúga...Hát ezért...
gitrap 2011.01.07 18:33:17
@Amfiteatrum: Ugyan ezt mondta a francia mesterem. Le a kalappal!
Azok aztán vannak tömegével... most még több, mint a bizonyosság. Egyik kolléga féltő és jószándékú leveléből idézek - nyilván név nélkül. Vitaalapnak sem rossz.Ha érdekel, (ha nem,) elmondom, hogy őrültségnek tartom az egész napos ifjúsági csatornát. Talán még nem…..
gitrap 2011.01.07 18:26:12
Jo estet!

Nagyon orvendek, hogy ratalaltam erre a blogra.
El sem tudja kepzelni a kedves level iro, hogy hany gyerek fetreng otthon es nezi a tevet nap, mint nap. De nem csak otthon, hanem a foiskolai kollegiumokban is! Termeszetesen napszaktol fuggetlenul!
Ezeket a fiatalokat kell megcelozni, hisz ezek vannak a legnagyobb veszelyben. Celtalanul es boldogtalanul telnek el a napok teljes kilatastalansagban. Egy reszuk leerettsegizett, vagy jo esetben szakmaval rendelkezik, nem talal munkat. A masik fele az otthon "punnyadoknak" bekerul ugyan a foiskolara, de kulonbozo okok miatt nem el a tanulas lehetosegevel. Egyszeruen nem erdekli, vagy nem latja ertelmet.
Felhaboritonak tartom, h egyaltalan felmerul a "csacskasagokkal" valo versenyges gondolata es a musorok eladasara valo torekves. Egyszeruen lehetoseget kell adni arra, hogy a kispenzu emberek gyermekeihez is eljusson egy szinvonalas musor/film.
Ez a csatorna nagyszeru lehetoseg lenne angol oktatasra (reggel ovisoknak, delutan a nagyobbaknak). A nyelvorak ismetelhetok is, hisz valaki mindig lemarad.
Be kell mutatni a vilagot a fiataloknak! Az emberek tobsegenek nincs penze utazni. Az internetet nem megfeleloen hasznaljak. A tizenevesek meg hallomasbol sem ismerik az europai nagyvarosokat!
Javaslom, h beszelgessen el nehany tanarral. Ha szerencses, oszinten elmondjak mennyire kiabrandito a helyzet. Nincs tul sok, de azert akad elhivatott friss diplomas (allastalan) tanar aki szemelyisegevel, kreativitasaval magaval ragad barmely diakot.
@ -MCsaba- A reggeli mesektol mindenkit ovok, mert a gyererek "rafagynak" a TVre es nem kepesek keszulodni, feloltozni. Termeszetesen iskolaba indulas is tragediaba torkollik ha meg kell szakitani egy izgalmas meset.
Hát....hát...hát...hát megszívtuk:DNajó először is leírom az én szemszögemből a tegnapi napot, vagyis az utazást.Budapesten sehol senki a repülőtéren...könnyes búcsú szülőktől stb. majd ketten beszabadulunk "Végre lelépünk" címszóval vidáman, vigyorogva. Erre…..
gitrap 2010.01.24 00:42:06
@tokajikokain: Hahaha!

Számomra a tokaji kokain elérhetetlen és utolérhetetlen. Ki is vagy te tulajdonképpen?
gitrap 2010.01.24 00:48:47
@vandee:
Nagyon sajnálom a laptopot, pont most szerettem volna venni egy olyat Verának, talán átgondolom még egyszer! Nekem is nagyon nehéz volt, átérzem a nehézségeket. Hidd el, hogy a rosszat nagyon könnyű elfelejteni!

Sok sikert mindenhez és kitartást az íráshoz!
Mumi's Space ;-) Az első! 2006.12.26 11:49:37
Nos Kedves Barátaim!Elhatároztam, hogy blogom lesz. Szerencsére mindig történik velem valami, és ezeket általában meg is megörökítem. Szeretek fotózni, és szeretem visszanézni a pillanatot. Remélem szeretni fogjátok Ti is. Jó szórakozást!  ..