Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dodikám

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden a válasz: azért, mert nincs más választásod. Hosszan pedig, hát... hosszan pedig mindenki máshogy éli meg. Én azt tudom elmondani, hogy én hogyan éltem meg...
Dodikám 2020.05.21 16:50:43
Dodikám 2020.05.21 16:58:33
@karikacsapástétom: köszönöm! hallottam a Simontonról, én is valami hasonlóval "tartom életben" magam a rosszullétekkor. nagyon érdekes az egész! a meditáció egyébként régóta az életem része, de egyes ciklusaimban sajnos teljesen elfelejtkezem róla, hogy mennyire szükségem van az elcsendesedésre. viszont mióta diagnosztizáltak, újra a mindennapjaim része. :) a legnehezebb helyzeteken jutottam át a relaxációval.

a lelki hátteréről a betegségemnek egyébként nagyjából tisztában vagyok, 8 éve járok terápiára. de mióta többet gondolkozom, számomra is új dimenziók nyíltak meg az önismeretben... szeretnék erről írni, de egyelőre még nem találtam meg a megfelelő módot arra, hogy a saját intim gondolataimat megtarthassam magamnak, de mégis legyen értelme a posztnak. valahogy kigondolom majd. :)

((egyébként fantasztikus a nick-ed! :D))
Dodikám 2020.05.21 17:12:23
@Látens Inszinuáció: csapok én, egyelőre tart a hatalmas lendületem!

sajnálom, hogy ezeket mind át kellett élned. tényleg, hát ez így leírva egy egészestés drámába sem férne bele. viszont azt is gondolom, hogy nem lehet két életutat ilyen szinten összehasonlítani: az én életemnek is hidd el, megvoltak a tragédiái. amikor valaki ilyen diagnózist kap, az a padlóra teszi és pont. azt érzi, hogy neki ott és akkor a világon a legrosszabb, és az élet igazságtalan, és csak őt bünteti. akkor is ezt érzi, ha vannak kéz és láb nélkül született emberek akik 40-50 évet sínylődnek a testük börtönében. de ez egy akkor aktuális érzés, én most ebben a pillanatban nem gondolom, hogy szar az életem, vagy hogy mindig is szar volt!

de! ha 13 áttétes daganatot legyőztél (atyaúúúristen, téged brutál fából faragtak!), akkor nagyon remélem, hogy a te történeted is sikerrel fog zárulni! szorítok.
Azt írtam a weboldalamon a bemutatkozásom elejére, hogy: Fotómániás, nyitott, mosolygós és természetszerető. Imádom a munkám, imádom, hogy napról-napra új kihívások és izgalmak elé állít. Most pedig már kiegészíthetném azzal, hogy "vessző rákos". Mondjuk nem fogom, mert nem ez a fő ismérvem…..
Dodikám 2020.05.20 23:40:34
@népszopás: hát köszönöm szépen! :)
...február 6-án reggel -mintegy névnapi ajándékként- találtam egy csomót a bal mellem szélén. Még mielőtt meggyőzhettem volna magam róla hogy minden oké,..