Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomgax

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
Megdöbbentő kijelentést tett Berlinben, Angela Merkellel közös sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök: kerek-perec elismerte a Bajnai-kormány eredményeit. Orbán Viktor lázas és félrebeszél, vagy tényleg ekkora a baj?Először azt hittem, hogy valamit rosszul olvasok,…..
Az olcsón beszerezhető népszerűség receptjének tűnt még néhány éve is, hogy a politikus felül egy bringára, gurul a fotósok között száz métert, és máris egy alternatív közösség szószólójának tekintheti magát. A helyzet azóta bonyolultabbá vált, a recept nem számolt…..
Már egy ideje kering a pletyka, hogy a négy nagy thrash-zenekar összefogna egy turné erejéig. Most Robert Trujillo, a Metallica basszusgitárosa nyilatkozta azt, hogy valóban tervbe van véve a dolog, de konkrétumok még nincsenek. A volt Suicidal Tendencies-tag szerint a hatalmas egók…..
tomgax 2009.09.22 16:54:32
A PANKKK program több formában nyújt támogatást a hazai könnyűzenei ipar résztvevőinek. Az egyik ezek közül a HungaroConnections. Az alábbi beszélgetés apropója ez volt, de a PANKKK jövőjéről, és néhány talán kényesebb kérdésről is szó esik. Berta András, a PANKKK…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Zsémoll Meg sem érdemlik :o) 2009.08.16 10:38:00
A világ "legszarabb" zenekara, mely státuszhoz jómagam is hozzájárultam vagy hat éven keresztül, abban a meg nem érdemelt szerencsében részesül majd szeptember közepén, hogy az Evergrey svédasztaláról csipegessen fel némi tudásmorzsát, mint előzenekar. Azt gondolom, meg…..
tomgax 2009.08.18 11:00:18
tomgax 2009.08.18 14:24:05
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..