Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polczertamas

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövidlátóságunkra vall, hogy csak pár nevet ismerünk a (kvázi profi, félprofi) amatőr futóéletből, főleg azon érdemesekét, akik mutatják magukat és eredményeiket, és akiket a szájhagyomány és a média felhajtóereje felszínen tart. És ebből a merítésből is azokat tartjuk számon, akik kortársaink, akik…..
polczertamas 2020.05.13 15:59:20
@őze bálint: A 2. rész is nagyon jó volt. Köszi! De már tényleg nagyon hiányzik egy Oli papa podcast is. Sőt már úgy látom,hogy van résztáv - NO résztáv elmélet. Az lenne ám az igazi, ha leülne Olivér, Sz. Gábor, Muhari G., és mondjuk Bódis T., Lubics Sz., M. Zsuzsi, Csécsei Z. ... és menne a nagy elmélkedés az edzésekről? :) Érvek-ellenérvek.... te pedig moderálnád :D Most mindenki védi tök óvatosba a saját kis elméletét és teszi ki postba, storyba. :)
polczertamas 2020.05.14 08:01:06
@őze bálint: Hát jól van,csak egy kósza gondolat volt... :) ... Nem tudom kik vannak még a tarsolyodba?! Gondoltál e Muhari Gáborra, Szőnyi Ferire, Lubics Szilvire.. na mindegy csak tippek. Én nagyon szeretem ezeket a beszélgetéseket és mindig alig várom,hogy legyen egy új. csak így tovább.