Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benkozoli

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy pár napja ünnepelték a jeles évfordulót, gyakorlatilag a világon mindenütt, amikor sikerült egy másik égitestet meghódítanunk. Annak idején még itt, Magyarországon is élőben közvetítette a televízió Armstrong híressé vált mondatát: „Kis lépés ez egy embernek, de…..
Nos, bekövetkezett az, amiről már írtam, javarészt otthon töltjük a nyarat, nagy, fizetős fesztiválról egyelőre szó se lehet. Tartalékolunk a Szigetre, mert bár nem tartozik a kedvenc rendezvényeim közé (nagy tömeg, értelmetlen mászkálás a sehonnan a sehová, és por…..
Szeretném az elején kihangsúlyozni, hogy nem vagyok Michael Jackson-rajongó. Mondjuk ezen nem csodálkozom, hiszen amikor én születtem, ő már régen nagy sztár volt. A szüleim lehetnének rajongók, de ők nem voltak soha annyira oda a popért, mint műfajért. Nem is tudom, ismerek-e…..
Azzal a rossz hírrel kell kezdenem, hogy sajnos a válság, úgy tűnik, nálunk is begyűrűzött Keszthelyen. Sajnos még nem sikerült nyári munkát találnunk, ahol tavaly voltunk szállodában, szintén küszködik a válsággal, így egyelőre keresünk más lehetőséget, de nem nagyon…..
Végre! Már azt hittük, hogy sohasem jön el, olyan távolinak tűnt még két hete is, de akármilyen lassúnak is tűnt a végére, csak letelt ez az iskolaév is! Halleluja! Ugyan a tanulmányi eredményeink egy kicsit vegyesre sikerültek, de ez most egyáltalán nem érdekel, hiszen…..
Be kell vallanom, erre a hírre Apa hívta fel a figyelmemet, tudja, hogy érdekelnek a sikeres dolgok, és hát ő azért többet olvas újságokat, mint én. 80. alkalommal rendezik meg az ünnepi könyvhetet, nem csak Budapesten, de például itt, ahol tanulunk, Győrben is. A siker pedig abban…..
Az én Családom! Gyermek(?)napra 2009.05.30 17:03:00
Nemsokára megint eljön a napja, hogy Apa és Anya külön is kifejezzék nekünk, mennyire fontosak vagyunk a számukra. Ez nálunk hagyományosan nagyon nagy ünnep, mert a sima hétköznapokban is kapunk elég kedvességet, de ilyenkor úgymond duplán.A karácsonnyal ellentétben ilyenkor nem…..
 Ismét egy olyan élményemet szeretném megosztani, amire több szempontból is büszke vagyok. A múlt hétvégén családilag kirándultunk Szekszárdra szüleim barátaihoz. Először is: ez a város is nagyon rendben van, az emberek is elég kiegyensúlyozottnak tűntek, ahogy…..
Mindenhez eljött az idő, így is mondhatnám. A kitűnő időjárási viszonyokhoz nem kell semmi különlegeset fűznöm, mindenki tapasztalja, a szerelemet ugyan nem mindenki, de aki igen, az nagyon, és aki még így se érezné magát elemében, annak ott a Mediawave Fesztivál! Kifejtem…..
Régi szenvedélyünk Benivel a bringázás, persze mi legtöbbször terepen szeretnünk tekerni, a gépeink is DH-zásra (downhill) valók, és legtöbbször hétvégenként használjuk, amíg Győrben tanulunk, de nyáron már rendszeresen azzal közlekedünk, hiszen Keszthelyen bőven…..
Megragadom az alkalmat, és utoljára írok még, mielőtt elkezdődik nálunk is az őrület. Mondanom sem kell, az egyházi ünnepek – már csak a gimnáziumból adódóan is – kiemelt fontosságúak, ilyenkor tavasszal például Jézus feltámadásáról emlékezünk meg, családilag…..
Elnézést azoktól, akiket nem fogott meg a csillagászat iránti rajongásom, de íme még egy példa, hogy miért érdemes a fejünk felé nézni néha. Esetleg másfél óránként elrepül a fejünk felett egy magyar az űrben! (Külön köszönet Apának, aki felhívta a figyelmemet, mert…..
Most tudom, hogy mindenki az általam is kedvelt a Kispálos Lovasi újabb kiadású zenekarára gondol, de én meg nem. Még csak nem is a sztárokra gondolok. Hanem a szabad szemmel ténylegesen is látható, fénylő izékre éjjel, ha kimegyek a városból. Elmesélem a legújabb hobbimat. Egy…..
 VIGYÁZAT, SZÓKIMONDÓ SZAVAK! Igazi sikertörténetet szeretnék mesélni, és nyugodt szívvel ajánlani mindenkinek! Rögtön azzal kezdem, hogy a drágalátos szüleink sokkal jobb fejek annál is, mint idáig gondoltuk. A múlt hétvégén még morogtunk keveset, amiért szinte az…..
Még egy kis Oscar, mert elgondolkodtam. Illetve egész pontosan láttam az abszolút győztes Gettómilliomost, és az gondolkodtatott el.Egyrészt az a véleményem, hogy a film azt mutatja meg, hogy a pénz ÖNMAGÁBAN nem érték, maximum eszköz. Ezzel én is kezdek egyetérteni, mivel egyre…..
Izgalmas játékot játszanak a bloggerek ilyenkor február vége felé, de a barátaim, és a család körében is népszerű, hogy megpróbáljuk kitalálni, kik kapják az Oscart. Engem is érdekel, már csak a népszerűsége miatt is. Már most mindenkitől elnézést, aki leszólna, hogy…..
Azt hiszem, legutóbb, amikor elmerengtem a nagy GéVé-ről, csak a lényeget sikerült kifelejtenem. Nevezetesen, hogy az anno megtartott családi kupaktanács legfontosabb üzenete az volt: Fogjunk össze! Együtt könnyebb!Mindez most azért jutott különben eszembe, mert erre az összefogásra…..
Az én Családom! Szigorúbban 2009.02.06 09:37:00
Ez az év valószínűleg mindnyájunknak nehezebb lesz, ezt hallom mindenhonnan, tévéből, rádióból, ezt látom az újságokban. Még ennél is ?! – kérdezhetném, mert hát eddig se tűnt gyerekjátéknak az élet. Az iskola idáig is hajtós volt, és még azon túl is szoros…..
Íme egy jó példa arra, hogy nem is olyan nehéz ismert embereket találni a személyes környezetünkben. A hétvégén, „amíg el nem kezd esni!”- felkiáltással kocogni mentünk a partra Apával, meg Benivel. Éppen a mólónál jártunk, amikor Apa oldalba bökött, és…..
A napokban Apával ismét villámlátogatást tettünk egy olyan helyre, ahol csak úgy nyüzsögtek a sikeres emberek. Rögtön leszögezném, hogy ezúttal Apa útjáról volt szó, én csak a szerencsés kiválasztott voltam, aki elkísérhette. Következzék hát egy kis tudósítás, persze én…..
Az én Családom! Helyi erők... 2008.11.24 13:49:00
Nah, már megint jó régen nem jártam erre. Tudom, hogy nem mentség, de iszonyat sokat kellett tanulni az utóbbi időben, így eléggé nehezen vettem rá magam az írásra. DE! Most itt vagyok, és bepótolok mindent! Úgy döntöttem, hogy most a helyi és korombeli sikeres srácokról…..
Hosszú idő után újra itt!Nem is tudom, hány száz éve nem írtam már egy sort sem! Nem akarok mentegetőzni, de sikerült beleszaladnom egy igen kemény tanévbe. Olyan, mintha évezredekkel ezelőtt lett volna nyári szünet. Láttam, mennyi komment jött, szeretnék is majd írni…..
Az én Családom! VíÁjPí 2008.10.07 11:16:20
Ez a tanév eléggé érdekesen kezdődik, a Parlament után egy olyan víájpí bulira hívtak el, hogy csak na! Igazából apa bankja ünnepelte a 15. születésnapját, amire nem csak apát, hanem az egész családot meghívták. Naná, hogy egész este hallgathattuk Sárát, hogy ez nyilván…..
A hiper-mega-giga nyári élmények után itt a költözködés ideje, nekem meg Beninek Győrbe, a bencés koliba. Fura érzés volt idén visszajönni úgy, hogy tudom, ez az utolsó évem itt. Az az egy gáz van, hogy minden évben egyre több cuccom lesz, amit be kell préselni valahogy a…..
Képzeljétek, a sulikezdés előtt pár nappal úgy adódott, hogy bejuthattam az olimpikonok parlamenti fogadására! Kész szerencse, hogy Apa tök jól vezet, és nem késtünk el, ugyanis az utolsó pillanatban szóltak. Bejutni tisztára olyan volt, mintha repülőtéren lennénk, de ezt is…..