Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whiteCat

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis tömeg gyűlt már össze, a futók rajtszámot biggyesztgettek egymásra, lányoknak pom-pom bojtokat osztogattak a fotósok meg videósok gyűrűjében. Ez az esemény már jobban megmozgatta a sajtót, a királyi tévén kívül a Stop.hu, Index, RTL és még pár, nem beazonosítható kamerás nézte, mi is fog itt…..
Az év végéhez közeledve megritkulnak a bejegyzések Mikronon, de azért néhányra még így is marad idő. A fenti kép például a Hubble űrtávcső egyik új felvétele, egy festői fiatal csillaghalmazt ábrázol. Az R136 nevű csoport a galaxisunk szomszédjában található Nagy…..
Újabb vágott anyag, néhol elég komoly szabálytalanságokkal. Ha a videó nem megy, klikk ide. Szöveges írás a Beszámoló a Budafoki úti akcióról című bejegyzésben... ..
Videó a 4K! hétfői terézvárosi akciójáról, ahol a korábbi tiltakozó tüntetések után most a csendrendelet radikális szigorításáért küzdöttek. Mintegy megadva az alaphangot a csütörtöki testületi ülésnek.A testületi ülésen az önkormányzat végül módosította a…..
whiteCat 2009.10.25 10:24:18
@há zé: Tökéletesen egyetértek. Dilettáns barmok. Nem való kutya nekik. Tudom, hogy, off, de így van.
Október elsején reggel nyolc óra és háromnegyed kilenc között a Budafoki út-Galambóc utca kereszteződésében akcióztunk. A Kelenföldi Erőmű buszmegálló közelsége miatt, a 2x2 sávos úton jelentős az átkelő gyalogosforgalom. A zebra jól belátható, mindkét irányban…..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
Az év elején Berényi András lányát, Emmát is utolérte a végzete: kiírták a Barátok köztből. Marenec Fruzsina nem sokkal később nyilatkozott is, hogy jelenleg munkanélküli, viszont a műsorvezetés az álma, és ezért egy betelefonálós játék castingján vett részt.…..
Pedig azt hittem, hogy ennek már vége. Hogy az én gyomromat semmivel sem lehet felkavarni. Kiskoromban minden évben elmentünk a szüleimmel egy hónapra nyaralni, többnyire valamelyik nyugat-európai ország volt az úti cél, például Sevilla, hogy igavonó állatokat kínozzak, ahogy az a…..
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
whiteCat 2009.07.19 21:35:58
@lápi lidérc:
Rettentő nagy egy tahó autós lehetsz. Akkor papolj szabályokról és azok betartásáról ha előbb Te magad is betartod azokat. Egyetlen autóst nem ismerek aki alapvető szabályokat mint pl sebesség, elsőbbség, parkolás, stb betartana. Viszont rengetegről hallunk aki "szándékosan" embert öl akár zebrán is. Mert ugye, hogy mer a büdös gyalogosa az úttestre lépni csak egy ember. Az úr az "autós".
Szerintem sem menjen senki a síneken. Ki kell tiltani a városokból a személyautókat és minden útból gyalogos és kerékpár út legyen.
Jah igen és addig is vezessétek vissza a kipufogót az utasfülkébe és szívjátok amit termeltek mert én és gondolom még sokan mások nem szeretnénk azt belélegezni.
Új-Zéladnon az ilyenkor esedékes, hirtelen lezúduló, heves esőzések miatt nagyon sokan vesztik az életüket az utakon, mert a vezetők nem az időjárási feltételeknek megfelelően vezetnek. Hogy erre a veszélyre felhívják a figyelmet, a hatóságok 3 speciális óriásplakátot…..
Mi lenne méltóbb lezárása az évnek egy kellemes kis bringatúránál? Palladium kolléga is hasonlóan gondolkodott, így viszonylag korán, 10 órakor bringa nyergében találtam magam. Természetesen (?) Budai-hegység volt a menü, bár a farkasordító hidegben szerzett tapasztalatok…..
Hát ezen már dühöngeni sem érdemes. Az idegesítő csaj egy gyors, könnyen hordozható, hosszú akkuidejű gépet keres 1700 dollár alatt, ezért elfordul a 15 colos, 2000 dolláros MacBook Prótól, de azonban nem fordul oda a kritériumoknak tökéletesen megfelelő 999 dolláros…..
Vajon kell-e sajnálni a tavaly rekordbevételt elkönyvelő kereskedelmi tévéket, az RTL Klubot és a TV2-t, amiért túl sokat kell tejelniük az államnak? Feltehetőleg nem nagyon, bár ez egy olyan téma, amiről lehet vitatkozni, ebbe viszont itt nem szeretnék belemenni. Arról viszont már…..
Az Adobe különböző termékei menthetetlenül belopták magukat minden számítógépes képszerkesztéssel foglalkozó ember szívébe. Legyen az grafikus, art director, webdesigner vagy éppen DTP-huszár, ezeket a felhasználóbarát, és csodákra képes programokat szinte mindenki szereti.…..
Néhány napja a blogon megjelent egy egyoldalú vélemény a vasutasok családtagjainak ingyen utazásáról. Nagyon megoszlottak a vélemények. Sokan azt mondták, vegyék el ezt a kedvezményt, mások azon a véleményen voltak, hogy maradjon. Jöjjön most egy vasutas véleménye: Kedves…..
Bigyóblog 3D sakk 2009.05.02 10:42:00
Igazából ugyanolyannak tűnik, mint a normál sakk, csak a domborzattal kavarnak be kissé. Inkább érdekességnek jó, mint játéknak.Via Gizmodo..
whiteCat 2009.05.02 11:43:32
Pár (ezer) szerencsés ma megtapasztalhatja, hogy miért is az egyik legjobb koncertbanda az AC/DC. A hozzám hasonló lúzereknek, akiknek nem jutott jegy, vagy nem voltak hajlandóak azt többszörös áron üzérektől megvenni, pedig nem maradt más, mint hogy otthon, vagy a kocsiban, esetleg a…..
 Egyre gyakrabban elhangzó kérdés zenei körökben, a ”kiadók vajon mikor eszmélnek és módosítják stratégiájukat a zuhanó CD eladásokhoz alkalmazkodva ” kérdés, ami valljuk be teljesen helyénvaló. A Techrunch nemrég megjelent cikke ad némi bepillantást arról, a…..
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
Tizennyolc hónapja tartanak a tárgyalások, de az Apple és a China Mobile nem tud megegyezni. Nem úgy tűnik, hogy a kínaiak egyhamar legálisan foghatnak kezükbe iPhone-t, mert a tárgyaló felek nemhogy közelítik, inkább távolítják álláspontjukat.A China Mobile vezetője nemrégiben…..
 Kölcsön, vagy uzsora? Akcióba lépett a gyulai illetőségű "Anti Provident Akciócsoport" alias A.P. A.! A csoport nem titkolt szándéka felhívni az emberek figyelmét, a Provident által nyújtott hitelek veszélyeire. A csoport a pénzintézet által nyújtott hitelt az…..
Nem tudom, hogy Anna az olvasóinkat akarja meggyőzni, avagy saját magát meggyugtatni, hogy jól döntött, mikor eladta az autóját. Az általa bemutatott okfejtés könnyen lehet, hogy teljesen reális saját magára nézve, de általánosságban már nem feltétlenül értenék vele egyet,…..
Méghozzá rögtön duplán, ugyanis egy híján 40 nap után sikerült nekik egyszerre eljuttatni hozzánk a kivizsgálás előtti és utáni levelüket, amiből az első elvileg nem sokkal az én kérdéseim után keletkezett (vagy simán csak vissza lett dátumozva, ezt mindenki döntse el maga),…..