Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mohabacsi

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel elkezdődött a pedagógusok által kezdeményezett országos demonstráció. Megmondóemberek léptek akcióba, hogy lázítsák a tanárokat, a pártok megszólaltak, mindenki megszólal ma a nap folyamán - de főleg az ellenzék. A pártok, Gréczy Zsolttal és az amúgy láthatatlan PM-el az élen - valamint a…..
A 444.hu lelt rá egy aranyos elszólásra a Nemzeti Hírtévé húsvéti híradójában, amiben elkövették azt a bakit, amit korábban Kálmán Olga is, igen, a népszokásból népszopás lett. És tessen röhögni:  ..
  Túszul ejtette Nyugat-Európát a bevándorlás. Vagy a saját ostobasága. Vagy mindkettő. A kontinens olyan börtönbe került, ahol a csapdát a saját liberális ideológiája állította, az őrök pedig, akiknél a lakat kulcsa van: a gazdasági bevándorlók milliói. És így…..
Tavaly év végén derült ki, hogy Mickey Rourke el szeretné játszani Gareth Thomas rögbi játékost. A walesi férfi nagy sikereket ért el a pályán, 2002-ben pedig meg is házasodott, majd 4 évre rá bevallotta nejének, hogy meleg. Ezt követően ország-világ előtt is elmondta ezt a…..