Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gammapolis

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
Gammapolis 2008.08.01 11:37:15
Tudom, hogy a fiatalok mindíg innovatív módszereket szeretnek alkalmazni, de ez most nem biztos, hogy igazán célravezető. Lássuk be, hogy a Fidesz tábor úgyis tudja, hogy ki a hibás, az ellenoldal pedig ilyen akcióval sem lesz meggyőzhető, a párthűségüktől entántorítható. Sőt! Persze kérdés, hogy mi a cél? Talán az, hogy nyáron az uborkaszezonban se felejtsék el az emberek, hogy egy abszurd országban élnek, ahol valóban még mindíg egy olyan ember lehet a miniszterelnök mint Gyurcsány.
A brobléma az, hogy ugye a Fidesz a jelenlegi állás szerint kétharmaddal kerülne a parlamentbe, ami azért lássuk be elég ilyesztő. Nem az állampolgárnak, hanem a képviselőknek. Ez óriási felelősség, mert jelenleg az emberek nagy részénél az elvárás valami radikális változtatás mind a közéletben, mind a gazdasági életben. Melyik az a politikai erő, amely ekkora változtatási kényszert fel mer vállalni, főleg úgy, hogy tulajdonképpen egy kiárusított, legyengített, a külföldi nagytőke és azok sleppjei által bekebelezett országot kéne irányítani.
Sajnos időnként nem tudom eldönteni, hogy valóban fel akarja vállalni, vagy időhúzásra játszik, amíg ez a drasztikus előny csökken és nem lesz meg a kétharmad.
Itt van a Kéri ügy, itt van a Mikola ügy, itt van egy olyan akció, ami nem biztos hogy stabilizálja a helyzetet. Persze most nyár van és ősszel a szokásos forró helyzeteken kívül még sok meglepetés is érhet minket.
Én azért kívánom, hogy ez az akció sikeres legyen és ne kontraproduktív, mert talán ha megint Gyurcsányt juttatják az emberek eszébe egy pillanatra elgondolkoznak azon, mennyire abszurd országban élünk, még akkor is ha valójában nem egyedül Gyurcsány a hibás. Az akkori koalíciós társ nélkül ez nem ment volna.