Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sonkasonka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010.01.07 14:50:00
Kedves Barátaink! Üzletünk, rengeteg finomsággal sok meglepetéssel március 15-én nyitja meg újra kapuit! Várunk titeket! Lányok és fiúk a Picanterből!..
A Parmegiano Reggiano - A sajtok királynője!!! Egy különösen kemény sajt, melynek „tésztája” enyhén morzsolódós struktúrájú, és ha vannak is lyukak benne akkor is csak nagyon kevés, és  elszórtan. Az AOC védjeggyel ellátott sajt előállítását szigorú…..
Húsvét 2009.04.06 14:00:00
Korán reggel útra keltem, Se nem ittam, se nem ettem.Tarisznya húzza a vállam,Térdig kopott már a lábam.Bejártam a fél világot,Láttam sok-sok szép virágot.A legszebbre most találtam,Hogy öntözzem, alig vártam.Piros tojás, fehér nyuszi,Locsolásért jár egy puszi…..
Vajon mivel koccintanátok a Szerelmesek napján, ha nem A szerelem borával? Édes mint a csók. Lehet gyengéd, lehet szenvedélyes. Vagy éppen ebben a sorrendben. Előbb gyengéd, utána szenvedélyes. Ez a Ti napotok, és ez a Ti borotok. Érezzétek jól egymást. Édes Arany: Az…..
Papas & Tapas zenekar fellépés! 2009.01.28 16:18:00
Mindannyiunk kedvence, a nyári Szeparé közkedvelt jazz zenekara a Papas&Tapas felébredt téli álmából és szeretett Papasunkkal az élén ismét a tettek mezejére lép! Várunk mindenkit sok szeretettel 2009. február 27-én a Picanter szomszédságába, az Admiral Casinoba!…..
Hesze Alicantéban Június 2008.06.29 04:13:00
Üdv!Azzal kezdeném, hogy nagyon sajnálom, hogy nem tudtam magam tartani az ígéretemhez, pedig akartam írni egy csomószor, de mindig közbejött valami. Igazából mentségem nincs, csak annyit mondhatok esetleg, hogy: elkúrtam. Most veszek egy nagy levegőt, és megpróbálom összefoglalni,…..
 Először 2007 szeptemberében beszélgettünk a delikátboltunkról...