Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TDT

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ezmiez? 2009.04.08 02:00:00
Genya vagyok, magyar, hát dögöljön meg a szomszéd tehene is.Egy kollégám küldte át délután ezt az izét, azzal az ártatlan kérdéssel, hogy szerintünk mi ez. És megkajáltuk rendesen. De megint tanultunk valamit.  A kérdés tehát: mi ez így, ahogy van, és mire…..
Az elektronikus autópálya matrica eladásánál talált Kata egy szopatós kiskaput (nem kereste), amivel a kutak nyernek, az autós meg sokszor sokezer forintnyi büntetést fizethet. A vevői példányra tessék odafigyelni, a blokk ebben az esetben nem elég, persze akkor még mindig…..
TDT 2008.08.01 11:01:23
Hasonló történet esett meg velem, a megoldás a következő az esetedben:

Hagy a csudába a kutat, nem jogosultak SEMMIRE és nem fognak tenni SEMMIT (saját pénzükkel játszanának, nekik csak egy senki vagy, akit becsaptak).

A SHELL központi ügyfélszolgálatának email címére küldött e-mail, valamint a SHELL központ (NEM A KÚT!!!) postacímére küldött tértivevényes levélben megírod mi történt, mennyi kár ért, csatolod a fénymásolatokat a leveledhez a blokkról miegyebekről, majd szépen kéred őket (semmi fenyegetés! csak kéred!) hogy térítsék meg a károdat.
Meg fogják téríteni, mert a SHELL nem szarja le a vevőit, ellentétben pl a MOL-al akik basznak a kutas általt elrontott áfá-s számlát utólag javítani, amit pl SHELL, OMV gond nélkül megtesz (de ez másik történet...)

Kb ennyi!

Nekem a kutas az érvényességét baszta el a matricának, vagyis reggel vett matricát következő napra érvényesített (Budapest Fő utca), és bár aláírtam a papírt, bizonyítani tudtam, hogy ő rontotta el. Írtam a központnak, sűrű bocsánatkérések közepette kifizették, nem is akadékoskodtak.
Én azóta is SHELL vásárló vagyok, annyira meghatott, hogy kifizették! :D

Szóval véleményem szerint Homár előtt gondolkozz és ne a kúttal vitázz, hanem a központnak írd meg a bánatod, hidd el értelmesebb emberek ülnek ott (döntéshozói székekben), de ott is nem telefonon kell a telefonos csajszival beszélni, hanem email és posta, különben leráznak (ez a dolguk..)

Sok sikert!