Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hodocska

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az interneten elég általános viselkedés, hogy az emberek jó tanácsot, megoldást ajánlanak egy felmerülő problémára (ha épp nem rajtad töltik ki a frusztrációjukat). Ez az internetes junkie-k körében új színezetet kap és abban teljesedik ki, hogy folyamatosan minden cuccra alternatívákat, pótlékokat…..
Gyakran felmerül a címben látható kérdés a növénnyel kapcsolatosan. Sok helyen azt is leírják, hogy Délkelet-Ázsiában tradicionálisan fájdalomcsillapításra és hasfájásra is használták. Vajon érdemes-e a mi kis nyugatibb világunkban is ilyesmire használni? Nem fogok hazudni, a kratomnak a feldobó,…..
A kratom kapszula azért jó, mert jól hordozhatóvá és könnyen adagolhatóvá teszi a szert. A kivonatok meg azért, mert súlyban és térfogatban jelentősen lecsökkentik a hatásos adagot. 15x-ös standard kivonatból elég 1 gramm, és 2 gramm már erős hatásokat eredményez. Ennél…..
Azért ragadtam billentyűzetet, mert mindennapossá vált az a jelenség, hogy az emberek éppen csak elolvasnak valamit egy szerről, növényről, módszerről, stb., máris készpénzként kezelik és rohannak a szociális médiába átgondolás és utánaolvasás nélkül továbbadni a mindenható tudást. Pontosan ezt…..