Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zselena

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy remek írás jelent meg a Toronto Star című oldalon, ami egyébként Kanada legnagyobb online hírlapja. A Claudia Capos nevű szerző hosszabb időt töltött a tóparton és számos helyi jellegzetességbe beleszeretett, aminek mi itt az I love Balatonon nagyon tudunk örülni. A cikk azzal…..
Nem ebben állapodtunk meg! Elment 2012.09.22 02:25:41
Néztem, ahogy pakolgat. Segíteni nem tudtam, hiszen csak ő tudhatta, mit visz. Meg amúgy is képtelen vagyok. Elkért néhány könyvet, nagy elnézéskérések közepette, pedig nem kellett volna, itt meg lehet venni, ha nagyon kell, ott meg nem, tehát neki nagyobb szüksége van rá. A…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Kettős Mérce Ez hihetetlen! 2010.09.13 23:44:00
Update: Holnap 16 órakor baráti, hangoskodó találkozó a jegyzői hivatal elött.1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.Itt jelentkezhetsz a Facebookon.  A VII. kerületi önkormányzat és börtönben ülő polgármestere elkövette azt a húzást amit senki se képzelt volna.…..
Kvízkérdés: vajon mi hiányzik az idehaza készült nyári képekről, magukról az épületekről? Gyorsan elárulom a választ, ugyanis hosszú évek tapasztalata alapján egyértelműen a virágok hiányoznak a magyar ablakokból, erkélyekről. Sajnos nálunk valószínűleg kisebb a…..
Kedves olvasó! Ha a konteónak keresnénk mértékegységet, szerinted mi lenne a legmegfelelőbb? Hányan haltak meg az események során? Mekkora kárt okoztak? Földrajzilag mekkora területet érint? Hányan vettek/vesznek részt benne? Mióta tart? Nos, ha ez utóbbi három bármelyike…..
Az alanti levél lendületesen átkozódó stílusa emberileg abszolúte érthető: Katit gyors egymásutánban kétszer ültették hintába, és még 40 ezer forintot is ki kell köhögnie. Először - lássuk be, a maga szempontjából igen ügyesen - megszívatta a Gázművek behajtócége azzal,…..