Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karantén Múzeum

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Olvasó! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a temlomablakanno blog alapító szerkesztője és szerzője, március 4-én tragikus hirtelenséggel, gyors lefolyású betegség következtében, 67 évesen elhunyt.Habár búcsúztatása nyílvános, kérjük, nézzék el nekünk, hogy gyászjelentését csak későbbiekben…..
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
Mexico Cityben a Teatro National épülete két világcsodát rejt magában: Maróti Géza és Róth Miksa 1500 négyzetláb nagyságú festett üvegkupoláját, ami a maga korában a világon legnagyobbnak számított. A másik a színpad előtti, egy millió színes üvegdarabból álló kristályfüggöny, aminek ötlete, terve…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..