Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Back Jauer

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért Kós és Zrumeczky most büszke lenne, ha élne, hogy na, mégis vitték valamire... Szia, lelkesen olvasom a blogot, és mindig jókat vigyorgok az ingatlanhirdetéseken, emberek mit meg nem tesznek, hogy túladjanak a lakásukon. Na mindegy. Kb. egy hónapja a Király utca környékén…..
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..
Back Jauer 2011.08.22 12:20:48
@Lopótök: Nem csak a magyar...a reality show az, amely világ bármely táján a képernyő elé ülteti a jó népet. :)
Na a felhozatalt nézve (ennyi köcsögöt egy rakáson) jó HV-okra számíthatunk! A HV miatt nem bánom, hogy ilyen műsorok indulnak. :D Hajrá sixx! Gondolom Hódos Hajni meg a VV5-re gyúr majd. ;)
A hvg.hu-n jelent meg az alábi írás, amiben nagyjából annyiról van szó, hogy vagy egy mezőőr fizetett meg pár ismerőst, hogy tolvajt játszanak a Tv2 kamerái előtt, vagy a Tv2 fizette le őket, a lényeg, hogy a mezőőrt kirúgták, a Tv2 meg kibaszott kellemetlenül érezheti most…..
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
Back Jauer 2011.06.24 13:34:31
@Acsaa: Inkább 0:0-ban kellene sugározni! :)

De tényleg jó lesz Hogyvolt-ot olvasni.
Egyébként meg nem erősitett infóim alapján a VV5 villában bent lesz:
1. Alekosz Tündéje
2. Alekosz öccse
3. Vájár mama
:D
XII. Vazelin Pornóapátiban celebrál castingot, majd áldást oszt az análrózsa minden irányába. A Magyar Análitikus Egyház híveinek sokasága várja a hazánkba érkező análpápát. XII. Vazelin nem először jár Magyarországon, az előző körútjáról készült „Full Anal…..
Back Jauer 2011.05.28 22:03:16
@kutyaütő: akkor ez az análpápa valami pedofil videókat készítő köcsög? Akkor meg vicceket gyártani róla is köcsögség.
Back Jauer 2011.05.28 23:00:42
@kutyaütő: Ja értem. Erről egyházi botrányokról persze hallottam. Csak itt azt hittem, hogy ennek Woodmicsodának valamelyik ügynökét hallgatták le, amit gúnyosan időzőjelben"pedofil ügyek reformjával foglalkozó tanácsadó" - nak írtál.
hogyvolt Alekosz - 1 x 15 2011.05.25 15:00:00
Nem véletlenül nem nézek híradót a tévében, tegnap megint bebizonyosodott, jól is teszem. Ha elmagyarázná valaki, egyáltalán bír-e hírértékkel az, hogy egy szerencsétlen hülyét görénnyel együtt kellett kimenteni a Tiszából, ráadásul tutajjal nyomult a barom, már hálás…..
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
Subba Év videója: Á dzsok máj 2010.04.16 20:33:00
Jó Jézus! A könnyünk kicsordult a röhögéstől, mi a keserves élet ez már megint :-DDDD Aki esetleg nem ismerné fel a nótát alul a segítség.    GRÁTISZ!!!!!     ..
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
Back Jauer 2010.05.20 15:23:52
@azallamenvagyok: Voltam Kassán a családdal egy kicsit szétnézni, vásárolni. Hát nem mondhatnám, hogy valami meleg szeretettel fogadtak az üzletekben mikor látták, hogy magyarok vagyunk meg látták a magyar rendszámú autót....Ja... és mindez 1984-ben volt.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a posztíró nagy hülyeséget hord össze. Itt tényleg nem arról van szó, hogy néhány száz/ezer nacionalista köcsög veri a nyálát (ilyenek mindenhol vannak) hanem állami szinten megy ez a gyalázat.
Pár napja már a magyar Music Television is nyomja a Jersey Shore-t, ami az első adás alapján tényleg az, aminek látszik. Hóteccerű fiúk és lányok reality show-jának, amiben semmi más nem fontos, csak a "tengerpart, a sör, meg a baszás" – hogy az egyik versenyzőt…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
comment:com Magdi anyus feltámadt 2009.12.02 11:30:00
Talán már behegedtek a sebek, letelt a gyász, júliusban történt ugyanis, hogy Magdi anyus távozott közülünk. Ha az a fránya lépcső nincs a történetben, akkor ma is köztünk lehetne, remélem, felelősségre vonták a forgatókönyvírókat gondatlanságból elkövetett…..
Back Jauer 2009.12.02 14:21:08
@Eric_Cartman:
LOL! :) Hát igen, Feri nagy spíler volt, böcsületes+gazdagréti csáknorrisz.

@városjáró:
Azért, mert Fodor Zsóka akarta így. Belefáradt a sorozatba. Ha elköltözik vagy hasonló, akkor fennáll a lehetősége, hogy készítők néhány epizód erejéig visszacsábítják a BK-ba. Ő pedig ezt nem akarta...megmurdelt, nincs visszatérés. (Bár a Dallas után ezt sem merem biztosan kijelenteni :D )
Agykontrol tanfolyamon ismerik meg egymást, és az érzelmek azonnal szárba szökkennek. A csaj bohókás, ízes fahumorral, a pasi pedig vevő erre. Ám, egy idő után a csaj eltűnik és a pasi szomorú lesz. Hogy bánatát enyhítse, lerándul a barátokkal a Balcsira egy kis tivornyára,…..
Back Jauer 2009.11.24 14:00:51
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Igen 67-es vagyok és nem élek a szüleimmel. De 30 éves koromban még igen. :) És marha jói elvoltam. Kertes ház, apám egész nap dolgozott, jóanyám háztartásbeli; szinte mindig az alsókonyhán volt. Mintha egyedül laktam volna. Egyébként nem csak erről a posztról van szó. Hanem arról, hogy valaki már 19 évesen cikinek tartja az őseit és elvonul valami szaros, olcsó albérletbe...me az menő!
Back Jauer 2009.11.24 14:31:31
@Lobelt:
Ott a pont. Nálunk is így volt. Bár a kajába nem kellett adnom pénzt, de a rezsit keményen fizettem én is.
A másik eset meg az amiről vagány csaj is ír. Szerelem, öröm, bódottá, albérlet, saját láb...párkapcsolatnak vége, se a fiú se a lány nem bírja egyedül állni az albérlet költséget...marad az, hogy vissza a szülőkhöz.
comment:com De mi lesz a Tv3-on? 2009.11.10 11:26:00
Most már tényleg nagyon el akarja indítani a Tv2 tulajdonosa a Tv3-at, tárgyalnak a kábelszövetségekkel és a legnagyobb cégekkel, és közben rendezték a márkanév használati jogait is. A Tv3 felvásárlása óta ugyanis a jogok a Tv2-nél vannak, amik most átkerültek a tulajdonos…..
Back Jauer 2009.11.10 21:42:23
@csudabogar: Te magadtól vagy ilyen hülye vagy segítséggel? :D + jegkoko te sem vagy tiszta fialás. xD
A régi TV3 igenis jó csatorna volt...A Star Trek rajongók előtte álmodni sem mertek szinkronos változatról. VHS-re felvett német karattyolást néztünk, amiből egy kukkot nem értett az ember. Valóban nem volt még akkor annyi kerTV, talán ezért is szépíti meg emlékeket. Normális HIRADÓ, szinvonalas sport, sok-sok jó sorozat (nemcsak ST) amit itt láthatott először magyar földi halandó, magyar nyelven. A sorozatokat normálisan vetitette, nem úgy, mint később a Miszar3 a Star Treket, ahol pl. lazán belevágtak ST Voyagerbe az 53. résztől. :)
  Negyven éve, 1969. október 5-én este vetítette le a BBC a Monty Python társulat első műsorát. Megunhatatlanul lökött angol kedvenceink, Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin (és az amerikai Terry Gilliam) dicsőségére álljon itt néhány…..
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..
Back Jauer 2009.09.08 12:51:10
@uninterested:

Baszod, nem burokban élek, de még én se hallottam róla és nem is találkoztam vele. Bp-en 10 évben egyszer járok kocsival, itt Szolnokon meg egy darab sincs. Van viszont minden belvárosi gyalogosátkelőnél hangszóró, ami bemondja vakok és gyengén látók miatt, hogy a lámpa zöldre váltott, meg lehet kezdeni az átkelést az úttesten. :)
Back Jauer 2009.09.08 13:43:06
@papugaja:
Biztos pesti tanyán él. De bírom ezt, a vidéki az hülye tudatlan paraszt csak a pesti, az tud mindent!
"A technikaőr döge" - mondja Laci, és én enyhén remegő fejjel szégyellem, hogy druszák vagyunk, a Kálmán után a második nevem ugyanis László...
Az autós műsorok non plus ultrájának tartott brit Top Gear tegnap este azzal indította a még a hozzám hasonló gépjárművek ellen beoltott laikus lámerek számára is rendkívül szórakoztató műsor 13. évadát, hogy leleplezte a Stig nevű, eddig csak bukósisakban mutogatott…..