Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamugeri nem fogja meguszni a börtönt.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző héten 2006 tavaszáról volt szó a Mit néztünk régen? cikksorozatunkban, ezt itt lehet megtekinteni. Ma pedig újra időutazásba kezdünk, most egészen 2006 őszéig repülünk vissza az időben, hogy megnézzük, hogyan is ment a Szombat Esti Láz második évada, vagy miért lett akkora bukás a TV2-es…..
... azt vetik az emberiességi szempontokat érvényesíteni kívánó ellenzék szemére, hogy a vészhelyzetben is politikai szempontok vezérlik őket. Teszik mindezt (telj)hatalmi pozícióból, még a lélegzetüket is totálisan átpolitizálva, az ország ellenségeinek felcímkézett ellenfeleik megsemmisítésének…..
Kamugeri nem fogja meguszni a börtönt. 2020.05.07 00:19:12
@illaim: "e vajon miként reagálnál arra a képtelenségre, ha valaki azt írná, hogy Orbán utasítására akarták megbüntetni Szél Bernadettet "

Azokban a napokban amikor folyt az utcai terror a Gyurcsány egy riportban nyilatkozta, hogy FOLYAMATOS kapcsolatban volt Gergényivel, tehát minden egyes sortűzről, kilőt szemű M E G V A K Í T O T T, FÉLHOLTRAVERT emberről azonnal értesűlt. Mindenről tudott és mindennel egyetértett. Ezért közvetlenűl felelős a SZADÍSTA BRUTALÍTÁSÉRT, A KEGYETLEKEDÉSEKÉRT.
Az államcsődről a végtelen korrupcióról a korlátlan lopásról, a gazdasági káoszról már ne is beszéljünk.
Kamugeri nem fogja meguszni a börtönt. 2020.05.07 00:42:21
@Tölgyes Péter: "Mindenesetre Gyurcsány idején nem vertek meg ellenzéki képviselőket "

MAGYARORSZÁGON KIZÁRÓLAG GYURCSÁNY FERENC
V E R E T E T T MEG PARLAMENTI KÉPVISELŐKET !!!!!!!!!!!!!!!!!

Videófelvétel Révész Máriusz bántalmazásáról
index.hu/belfold/mariusz9623/