Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alp7a

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap két egybehangzó kijelentést hallottam. Az ATV-ben Török Gábor politikai elemző úgy összegezte a koronavírus-járvány közbeni helyzetet, hogy az ellenzéki pártoknak a legutóbbi hetek tetszhalott állapota után életre kéne kelniük. Imigyen fejezte be a gondolatmenetét: „Ha ez így folytatódik…..
Vágóhídon dolgozni önmagában is nagyon nehéz, embert próbáló munka. A Németországban dolgozó közép-kelet-európaiak (köztük magyarok) helyzete különösen nehéz, hiszen sokan közülük rossz körülmények között laknak. Amire most rájött az új koronavírus...
Alp7a 2020.05.14 16:31:27
@Herr Géza: Tehát a világvégére kivándorolt magyart, a magyar törvények védik, annak kell megfelelnie a kinti ország foglalkoztattójának, bár valószinűleg azt se tudja hol van magyarország?

Ugye csak viccelsz...

Természetesen szó sincs ilyenről. Annak az országnak a törvényei vonatkoznak mindenkire amelyik országban dolgozik az illető, igy a németországba kivándorolt magyart a német foglalkoztatási törvények védik.
Még akkor is, ha a huszadik alvállalkozóval szerződött, teljesen mindegy hogy milyen szar(?) törvények vannak itthon, a német törvények szerint lehet dolgoztatni.
     A Nézőpont Intézet áprilisi kutatása szerint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 5%-on áll a biztos szavazók körében, vagyis, elérték a parlamentbe jutáshoz szükséges küszöböt. Ez egyszerre aggasztó és örömteli hír. Aggasztó, mert ez egyértelműen mutatja, hogy a politikai elit, már egy a…..
Újabb támadási hullám indult, amelynek lényege, hogy a támadók állítólag megszerezték a jelszavunkat, és állítólag "egyszemélyes intim helyzetben" lestek ki bennünket a webkameránkon keresztül. Az erről készült kényes videókat rögzítették is, és hogy ne küldjék ezeket el a címjegyzékünkben szereplő…..