Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangaagi

283 bejegyzést írt és 2254 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hátamon a zsákom,  zsákomban a mákom,  mákomban a rákom,  kirágta a zsákom,  kihullott a mákom,  elszaladt a rákom.  Egyedem-begyedem, báró, bikkó, az erdőbe hívogató.  Jertek ide, rókák, madárkák,  csináltattunk egy kis…..
Kik a Tölgyerdő lakói? A medve, a róka, a nyúl és a malac. Legalábbis ők a központi figurák a négy, "nyitogatós" mesekönyvben, és persze csatlakoznak hozzájuk a tipikus angol erdő-mező állatai: a pele, a borz, a rigó.  A róka zoknija - mi ezzel a könyvvel kezdtük. A…..
Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom,  Minden madár társat választ, virágom, virágom. Hát én immár kit válasszak, virágom, virágom, Te engemet én tégedet, virágom, virágom. Lassan forog a kerék, mert a vize nem elég Gyorsan forog a kerék, mert a vize már…..
hanga ági Made of love honlap 2013.04.07 17:02:45
Az egyik álmom válik éppen valóra, amit remélni mertem csak. Még álmodni sem - eddig. madeoflove.hu egyedi ékszerek.....
Ez a másik sütemény a keksz mellett, amit a fiammal kezdtem el sütni, és imádta, mert "csak" borigatni kellett mindent egy nagy tálba. Mi kell hozzá? Minimum egy gyerek segítő keze Egy natúr joghurt Egy fél joghurtospohár olaj (én olivát használok) Egy citrom reszelt héja 3…..
Csiribiri Torna Szeged Csodadió 2013.04.06 15:52:25
a mosódió.  Mi is a mosódió?  A mosódió a „kinai közönséges szappanfa” (Sapindus Mukorossi) szárított termése, a licsivel és a rambutánnal rokon növény. A mosódió az indiai és indonéziai dzsungelekben terem. A lehulló termését gyűjtik össze a helyiek, akik…..
Ami nálunk nagyon-nagyon bejött, a kicsi és a nagy is tud benne segíteni, az ez a recept volt. Villámgyorsan elkészül, és villámgyorsan kisül (érdemes előre pakoltatni a gyerekekkel plusz egy tepsinyit, már az első adag bekészítésénél).  Ami kell hozzá: Legalább egy…..
hanga ági Latest newbies 2013.04.02 22:49:49
..
Ti is szeretitek a kalácsot? Nálunk pikk-pakk elfogy házi vajjal megkenve, de simán is. Hogy hogy szoktam szépre fonni? Itt egy angol nyelvű, de nagyon szemléletes videó, hogy ti is gyönyörűségeket tudjatok kiemelni a sütőből, aminek segítségével én is tanultam. Ha a receptre is…..
hanga ági Fülbevalók 2013.03.13 18:12:06
Kicsik, nagyok, közepesek, vintage, virágos, ikonos, építőkocka-emberes, muffinos, pöttyös, nincs két egyforma, és egy fajtából maximum kettő van, szóval nem fog szembe jönni az utcán. Válogassatok kedvetekre! ..
hanga ági Gyűrűk 2013.03.13 18:02:03
A Szent-Györgyi Albert Agórában. Hogyan közelítsd meg? Az Agóra honlapján (klikk ide) nagyon jó térkép van segítségül.  Jöhettek autóval is, illetve kerékpárral is (fedett kerékpár tároló is van, rossz idő esetére).  Egyébként a 3-as, 4-es villamosok Dugonics…..
A mesés "űrhajónk": ..
hanga ági 2013.03.04 12:45:06
..
hosszú kihagyás után. Az üveg 1,2 mm átmérőjű, a gyűrűk állíthatók. Egyéb infók az e-mailemben kérhetők (agnes.hanga kukac gmail.com). ..
hanga ági Sárkány 2012.08.17 12:42:58
Ha minden igaz, akkor ez a sárkány (aminél a lábához láthatóan nem volt már türelmem, bocsbocs, de úgyis fűben fog 'ülni') a szegedi Alsóvárosi Kultúrház udvarán fog tanyázni szeptember 15-én. Amikor is mindenféle varázslat fog történni délután 4-től este 9-ig.…..
hanga ági Kapros-túrós lepény 2012.08.12 19:18:33
Enci barátnőm csinált először ilyet nekem. Lehet, nem is nekem, de gyakorlatilag a tepsi negyedével eltüntettem. Ez volt az a pont, amikor kijelentettem először életemben: imádom a kaprot.  Ma próbáltam megcsinálni én is (nem tudtam kihagyni, mert tegnap a piacon friss, zsenge kapor…..
hanga ági Nyári nyulak 2012.07.26 16:45:25
ha nem is hárman, de remélhetőleg látszik, hogy a zsák, meg a foltja. Mr. Ireland és Mrs. Ireland. Azt hiszem.  És nagyon remélem, hogy nekik is tetszik, akikhez kerülnek. Ugye? (Méreteikről annyit, hogy mind a kettő nagy. Kb. 65 centi a tetőtől a talpig.)..
ajándékba a tejtesónak. Akik 8 hónapon át osztozkodtak a lányommal nagy egyetértésben.  Nem egy nagy kihívás, csak színes ceruzák, egy képkeret meg három matrica, de akkoris... ..
hanga ági Katalinka 2012.07.07 11:24:00
Eljött hát ennek is az ideje: a porszívó kiszívta a lelkét. Úgyhogy megvalósítottam azt, amire már nagyon régen vártam: játéktartó lett belőle Borkának. A nagyon nehéz tutorial szokás szerint, hamarosan a csináldmeg-en. A katicákhoz egyébként mindig különleges kapcsolat…..
hanga ági Tizenöt 2012.06.14 07:01:00
év kihagyás után megint könyv jött ki a kezeimből. Na nem úgy, mint régen, amikor jóval nagyobbakat csináltam anyag borítással, és amire egy barátnőm még emlékszik. Most ez a japán kötés (Japanese book binding) foglalkoztatott, feltétlen ki kellett próbálnom. És lőn. Nagyon…..
hanga ági Üdv 2012.06.12 09:18:00
a tejcukorérzékenyek klubjában Legalábbis Kolos most erre a pályára állít bennünket, sajnos, vagy nem sajnos. Tejet nem, tejtermékeket, mint sajt, túró, túrórudi, joghurt, igen.  Mindezt egy átgörcsölt éjszaka után, mivel - nem nálunk - 3,6%os tejet kapott, ami totál…..
hanga ági Grillezés 2012.06.10 12:11:00
meg vízi csata, vidámság, merengés a Tisza partján, lélek-merülés, és öko-kézmű, mert persze ZöldBolha családi börze volt a mai napon. Ez a hétvége, röviden. Képekben alább. Leírás az ajándéknak is beillő fotóalbumhoz - reményeim szerint - hamarosan a…..
Kedves Idelátogató!  A Szegedi Koraszülött Mentők javára folyik a gyűjtés az elkövetkező öt napon keresztül. Én ezt az egyedi nyuszkót szeretném valakinek elküldeni, akinek van annyira fontos az ügy, hogy a nyertes licitet megtegye.  Akkor jöjjenek a fontos tudnivalók: A…..
Mélységesen együtt tudok Veled érezni, hiszen velem közel 6 éve szinte ugyanez történt.A 39. héten beindult a szülés és mi bevonultunk a kórházba. Az ügyeletes orvos elvitt megvizsgálni. Nézegetett egy darabig, majd a képembe vágta, hogy a magzat elhalt. Már vagy 2-3 napja, nem…..